1553

Том Круз куфее на Тейлър Суифт, нехае за дъщеря си ВИДЕО

Страшна е манията по Тейлър Суифт, която събра за поредицата си концерти в Лондон целия каймак на света. Том Круз беше заснет да танцува бурно на шоуто на "Уембли".

За целта холивудската звезда пропусна завършването на гимназията на дъщеря си Сури в Ню Йорк само часове преди това. Актьорът изглеждаше радостен на стадион "Уембли", докато разменяше гривни за приятелство с фенове.

61-годишният актьор се тресеше на хитовете на Тейлър със звезди като Мила Кунис, Аштън Къчър, Хю Грант и режисьорката на „Барби“ Грета Геруиг. Том явно добре си прекарваше, защото подобно на принц Уилям предната вечер, танцуваше на хитовата песен на носителя на "Грами" „Shake it Off“.

И докато Круз се разбива на концерта на Тейлър в Лондон, отчуждената му 18-годишна дъщеря се дипломира от гимназия LaGuardia в САЩ ден преди това. Сияещата Сури беше хваната да се поздравява с приятелите извън залата малко след като получиха дипломите си. Тя се снима с майка си Кейти Холмс, която гордо застана до дъщеря си в специалния ден.

 Изборът на Круз да се откаже от дипломирането не е изненада, тъй като той е бил отчужден от тийнейджърката от години. Сури, подобно на щерките на Брад Пит, е зачеркнала бащиното си име в официалната брошура за завършването, като вместо това избрала да се подпише като „Сури Ноел“.

В изказвания от 2012 г. Круз твърди, че Холмс се е развела с него „отчасти, за да защити Сури от сциентологията“. Последователите на противоречивата религия нямат право да общуват с невярващи.

Холмс и Круз се разделиха през 2011 г. почти шест години след като сключиха брак. Актьорът от „Мисията невъзможна“ има дъщеря Изабела на 31 г. и син Конър на 29 г. от бившата си съпруга Никол Кидман, с която се раздели през 2001 г. след 11-годишен брак.

Круз все още прекарва време с най-големите си деца, тъй като те са последвали неговите стъпки на практикуването на сциентологията.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?