Следвайте ни

Тита врътна номер на Цитиридис, спряха шоуто

viber icon

 

Певицата Тита извъртя страшен номер на Николаос Цитиридис и успя наистина да му изкара акъла.

Това стана във второто издание на новото шоу на БТВ във вторник вечерта. Блондинката беше предизвикана от водещия да подреди по качества бившите си гаджета. В противен случай тя трябваше да изпие коктейл, съдържащ смлени бели бъбреци, стрити сушени насекоми, гнили плодове и други гадости.

Тъй като дамата отказа да класира бившите си, тя твърдо заяви, че ще пие от гнусното нещо в чашата. Още при първата глътка обаче Тита се намръщи и попита: „Мляко ли има вътре? Аз съм алергична към мляко!“

Думите й силно притесниха младия Цитиридис, който по спешност прекъсна за малко предаването.

След рекламите той и Тита отново се появиха на екран и стана ясно, че певицата му е скроила номер в комбина с екипа и тя изобщо не е алергична към млякото.

Коментари (1)

polkmjn

29.01.2020 | 09:51

ГОТОВО МОЕТО ТЕСТИМОНИ, ДОБРИЯ ДЕН МОИТЕ ХОРА НА България ИЗПИТВАНЕ ЗА КАК ИЗПОЛЗВАМ ЗАЕМ, ЗА ДА КУПИТЕ КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ГЕНУЙНА ЗАЕМНА КОМПАНИЯ, ПОЗВАНЕНА фирма за градска банка. Днес съм много щастлив и БОГ БЛЕС СИТИ БАНК КОМПАНИЯ. ([email protected]) Казвам се Катица Аз съм от българия Търся истинска компания за заем през последните 5 месеца, за да си купя къща всичко, което имах, беше куп измами, които ме накараха да им се доверя и накрая от деня, те ми взеха парите, без да дам нищо в замяна, всички надеждата ми беше изгубена, обърках се и бях разочарован, никога не исках да имам нищо общо с компаниите за заем в интернет, така че отидох да взема назаем малко пари от приятелю, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това тя знае компания за заем, която може да ми помогне с каквато и да е сума заем имам нужда от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто получи заем от тях, тя ме насочи как да кандидатствам за заема, аз го направих точно както тя ми каза, аз кандидатствах с тях на имейл: ([email protected]) Никога не вярвах, но се опитах и ​​на моя най-голямата изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам, отново съм щастлив и богат и благодаря на Бога, че такъв заем компании като тази все още съществуват при тази измама навсякъде, Моля, съветвам всички, които се нуждаят от заем, да отидат  ([email protected]) те никога няма да ви провалят, и животът ви ще се промени както мина. Бързо се свържете ([email protected]) днес и вземете заема от тях, Бог да благослови фирмата за заем на градската банка за истинското им предложение за заем.  Уверете се, че се обърнете към фирмата на градската банка за заема, защото получих заема успешно от тази компания без стрес.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?