Следвайте ни

Тихомир от „Фермата“ се бори за „Оскар“ като Мелиса

viber icon

Транссексуални българи се борят за „Оскар“. Разказът за различните жени в България е иновативен и единствен по рода си проект у нас, чиято премиера се очаква догодина за Осми март. Снимките на документалната 30-минутна лента, чието заглавие за момента е „България в транс“, вече са започнали, пише fakti.bg.

В него участие взимат десет транссексуални българки. Филмът е авторска идея на Михаил Вучков - филмов, рекламен и медиен стратег с голям опит в телевизията и киното. Една от ролите е поверена на Мелиса Рангелова, позната доскоро като Тихомир от риалити формата „Фермата“.

„Идеята е филмът да кандидатства за награда „Оскар“ в категория за късометражен филм. Лентата е научнопопулярен филм, който в рамките на 30 минути представя десет трансжени. Премиерата е замислена за женския празник 8 март“, разказва Мелиса пред „България Днес“, допълвайки, че именно тя ще е на плаката на филма.

„Във филма ще се видят и много интересни 30 картини в стила на Майстора. Нещо невиждано до този момент, което не може да се обясни с думи, а трябва да бъде видяно“, казва още Мелиса. Неслучайно именно риалити героят е лице сред заснетите лица във филма. Историята на бодибилдъра Тихомир от „Фермата“ разтърси обществото преди няколко месеца. От привлекателен младеж със завидна физика той се превръща в нежната Мелиса.

„Аз съм живяла в чуждо тяло. Сега вече се чувствам себе си. Хормоналната терапия е достатъчна и по-драстични медицински интервенции не са нужни, за да си жена. Не си падам по операциите, държа промяната да е възможно най-естествена и безопасна“, разказва Мелиса, която дори е подала документи за смяна на името. У нас това може да се случи с бележки от личен лекар и от психолог и две години хормонална терапия.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?