49

Тихите води са най-дълбоки: Щерката на Гала скандализира мрежата

Дъщерята на Гала - Мари Будева, винаги досега е давала вид на скромно, тихо и добре възпитано, интелигентно момиче. Е, мнозина се усъмниха в тези й качества обаче, след като самата тя се похвали с нещо умопомрачително в мрежата, пише kliuki.bg.

Мари Будева оповести, че е била на работна среща, която се надява да е преминала успешно за нея и чака резултат. Не това, разбира се, е шокиращото, а видът, в който девойката се е явила на въпросната работна среща.

Ето я пред вас - Мари се е барнала досущ като героинята на Моника Белучи от култовия филм "Малена". Тя е с рокличка, която е толкова ефирна и разголена, че си е направо нощничка или комбинезон, както биха го определили бабите ни.

Огромното деколте на Мари разкрива изцяло прелестите й и дори не се налага да се навежда много, за да може събеседникът й да оплакне стабилно окото. Излишно е да казваме, че потребителите в нета моментално реагираха и добре "нахраниха" щерката на Гала като я попитаха това ли счита за адекватно облекло при работен ангажимент.

"Моето момиче, за каква точно работа става дума, защото тези дрешки повече ми приличат на една по-особена и по-стара... Ако някой ми се яви на интервю в твоя вид, изобщо няма да го бавя и да си правя труда да говоря с него", попиляха я в нета.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Плевенско

Плевенско

04.10.2022 | 12:13

Селянче без интелект се мъчи да търси работа.

Отговори
2 0
Зик

Зик

04.10.2022 | 11:14

А стига а тази никой не се интересува от това нещо.

Отговори
3 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?