Следвайте ни

Тези зодии ще ви подкрепят във всичко

viber icon

Най-добрите партньори са тези, които ще се появят, винаги когато имате нужда от тях. За някои хора това означава човек, който може да бъде тяхното рамо, да плаче с тях, когато минават през труден период.

За други перфектният партньор е този, който намира конкретни решения на проблемите, които ги мотивира и им помага да станат по-силни. Ако искате партньор, на когото можете да разчитате, изберете един от зодиакалните знаци, който може да бъде вашата "скала" и сила както в добри времена, така и в лоши, пише iwoman.bg.

 

Дева

Девата е супер отдаден знак. В "Астрологията на любовта и секса: Съвременен наръчник за съвместимост" астрологът Анабел Гат пише: "Девите приемат любовта много сериозно: Те подхождат към романтиката, както вършат работата си, което ще рече, с тотален фокус и отговорност. Те се хвърлят изцяло в нея."

 

Запознайте се с Дева, ако търсите партньор, който ще изчерпи всяка опция при решаване на проблемите ви и който ще следи всички малки подробности. Вашият партньор Дева ще направи всичко възможно, за да се чувствате добре и винаги ще ви подкрепи.

 

Козирог

Козирогът също е наистина надежден знак. Но вместо да ви предлага подкрепа, когато имате нужда от нея, този знак е склонен да се показва като покровител, който ще се грижи за нещата за вас.

"Козирогът е мъдър и опитен, разбира значението на отговорността и е съпричастен към хората, които са изпитали големи трудности в живота", пише Гет. "Амбициозен и самомотивиран, Козирогът е упорит и постига всяка цел, която си е поставил."

Разчитайте на него, ако имате нужда от помощ при пазаруване, подаване на документи и всякаква домакинска работа. Той ще ви помогне във всичко, без да се замисля.

 

Телец

"Бавно и стабилно печеля състезанието" е основното мото на Телеца. Така че, ако търсите партньор, който може да бъде вашата скала, ще намерите солидна основа в него. "Преди да се ангажира сериозно, Телецът си отделя време да опознае партньора си, тъй като след като влезе във връзка, той не иска да излиза от нея", пише Гет и добавя, че промяната не му се отдава.

 

Тъй като не получават нищо по лесния начин, той ще даде всичко от себе си за подобряване на отношенията си, преди да помисли за раздялата. Ако търсите партньор, който иска най-доброто за вас и е готов да работи, за да се случи това, изберете представител на зодия Телец!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?