Следвайте ни

Тези зодии ще ви побъркат: Винаги закъсняват

viber icon

Хората, които закъсняват могат да изнервят и най-спокойния човек когато ги чака, но звездите твърдят, че точността е свързана с това кога си роден. Тези 5 знака на зодиака явно са изтеглили късата клечка, защото винаги и навсякъде закъсняват. 
 
Телец 

Представителите на този знак се опитват с всички сили да разпределят правилно и рационално времето си. Може и да успеят, но има едно НО. На Телеца ще му отнеме много време. За него е важно да провери няколко пъти дали всички кранове са затворени в къщата, дали светлините са изключени навсякъде. Той дълго време проверява съдържанието на чантата, поставя ключовете в другия джоб и след това започва да ги търси отново. Приятелите и познатите на Телеца често получават съобщения с молба да ги изчакат буквално 15 минути. 

 Везни 

Никой не може да каже със сигурност дали Везните познават часовника. Изглежда, че не могат да се ориентират във времето. Представителите на този знак са склонни да си уговорят среща в 14 часа и да дойдат на нея в 17 и искрено да се чудят защо никой не ги чака. Астролозите съветват приятелите на Везните да записват всички уговорки в аудио съобщения. 

Риби 

Рибите могат да закъснеят само по няколко причини - това ще бъде спасението на света или просто са забравили. Всъщност, представителите на това зодиакално семейство се опитват да запомнят всичко, но грешки се правят. Астролозите съветват да им напомняте за срещата предния ден, така че никой да не закъснее никъде.

Близнаците наистина искат да бъдат точни и отговорни. Те наистина, наистина искат, но често не им се получава. Уважителна, според Близнаците, причина се намира точно в последния момент, когато буквално стигат до прага. Близнаците винаги се извиняват, че са закъснели и дават аргументи защо всъщност се е случило това.

Скорпион

Скорпионите могат да дойдат навреме, но не се притесняват за собствената си репутация и от въпроса какво ще си помисли чакащият. Скорпионът винаги ще мисли два пъти дали да бърза или да се отпусне и спокойно ще събере мислите си. Поведението му до голяма степен диктува отношенията, които има с човека, с когото ще се срещне, пише iwoman.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?