Следвайте ни

Тези зодии ще страдат в любовта в края на АПРИЛ

viber icon

Април, макар и чуден пролетен месец, носи любовни разочарования и реки от сълзи на останалите сами в този любовен сезон. Звездите твърдят, че тези 2 зодии ще страдат силно от любовна раздяла.

Овен 

Овните не са хора, които са способни да жертват семейства, но в края на април чашата на търпението им ще прелее и те ще сложат веднъж завинаги края. Не е толкова страшно, като се има предвид, че в живота на тази зодия любовните разочарования сериозно доминират над положителните моменти. 

Понякога се чувстваме тъжни, не защото сме загубили човека до себе си, а заради самотата. Не бива обаче да се отчайвате, защото много скоро в живота ви ще се появи нов човек на хоризонта, който категорично ще ви дари с онази любов, за която цял живот мечтаете. 

Рак 

 В последно време на Раците им се налага да се изправят пред сериозни предизвикателства, каквито единствено животът е способен да поднесе. Трудните моменти са ги превърнали в хора, които дори самите те не успяват да познаят, поглеждайки се в огледалото. Сприхавото им държание, нервните изблици и нетърпимостта към всичко са успели да отблъснат човека до тях. 

Ако не искате да го загубите, побързайте да коригирате грешките си и никога повече да не ги допускате. Никой не е длъжен да попива от негативизма, който сами сте допуснали да ви завладее. 

Дори краят на април да не се очертава да бъде романтичен, стиснете зъби и помнете, че много скоро правилният човек ще се появи на хоризонта, пише actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?