Следвайте ни

Тези зодии ще се скарат с половинките си през май

viber icon

Овен
Астролозите препоръчват на Овните да се опитат да сдържат изблиците си на гняв и по възможност да избягват конфликти в семейството, защото през месец май скандалите с любимия може да доведат до непоправими последици.

Рак
Кавгите в семейство на Раците бушуват отдавна. Астролозите препоръчват да оставите всичките си дела за известно време и да обърнете внимание на любимия и на приятелите си – по този начин може отново да постигнете мир. Ако не го направите, напрежението ще ескалира.

Везни
Везните също няма да са пощадени от конфликти с любимия, които със сигурност няма да са безпочвени. Вслушайте се в твърденията на вашите роднини и се опитайте да вникнете в проблема. Колкото по-скоро успеете да го направите, толкова по-добре за бъдещите отношения с любимия ви.

Скорпион
Скорпионите също няма да се разминат без кавги. Дори и най-несъществената дреболия може да стане повод за невероятен скандал с любимия. Представителите на тази зодия е добре да се научат да следват гласа на разума и да открият истинската причина за всички конфликти.

Стрелец
При Стрелеца всичко е много по-сериозно – очакват се големи скандали относно важни за семейството въпроси. Единствено изкуството на компромиса ще помогне за разрешаването на спорове.

Козирог
Козирозите ще се сблъскат с пълното безразличие от страна на техния партньор по отношение разрешаването на спорове, които може да се окажат пагубни за връзката им. В началото на месеца ще е необходимо да положат много усилия, за да привлекат вниманието на близките към себе си и проблемите, които имат.

Водолей
Водолеите трябва напълно да се потопят в семейните дела и да решат няколко важни проблема. Ако не го направят, проблемите единствено ще се задълбочат и това ще доведе до нови конфликти.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?