Следвайте ни

3 благословени зодии ще се окъпят в пари до няколко дни

viber icon

През Нова година трябва да влезете чисти. Без дългове и опашки. Имате няколко месеца, за да изпълните всички задачи. Запомнете простите правила. Само защото парите не отиват на никого. И ако сте помия с него, тогава бъдете сигурни, че повече няма да дойдат при вас. През 2020 г. някои ще имат голям шанс да започнат бизнес. Вашият бизнес ще бъде успешен.

Телец

Очакват ви много приятни събития.

Отидете на почивка.

 

Най-много пари ще ви паднат през март. Ако имате бизнес, той ще се разшири. Ако нямате бизнес, това е чудесен шанс да започнете такъв. Всичко ще потръгне. Лятото е пикът на вашия успех. Просто го използвайте. Ще трябва да работите усилено през септември 2020 г. Ще мислите, че нищо не работи, но това не е вярно - просто затишие. Работете с пълна сила през септември. И тогава, преди края на годината, определено ще забравите всякакви проблеми.

Основното е да водите всичките си дела независимо, не позволявайте да ви се месят. Именно вие знаете как да направите всичко, както трябва.

Дева

През 2020 г. Девата ще бъде изненадана от успеха си на работното място. Но вашата година ще започне с интриги. Ако отдавна чакате повишение, хитър колега ще ви подлее вода. А ако имате собствен бизнес, тогава вашите служители ще започнат да действат противно на вашите интереси.

 

Това ще бъде урок, така че вече да не допускайте слабост. Позволете си да сте сигурни. До април ще си върнете всички загуби и ще се се завърнете на бял кон. 

Везни

За да придобият богатство, Везните ще трябва да намерят силен партньор и да го слушат за всичко. Само по този начин финансите ви ще вървят нагоре. Когато сте сам просто ви липсва енергия.

 

Задължително в тандем с роднини ще има много кавги. Търсенията ще отнемат много време. Ако партньорът ви е избран правилно, можете да дишате спокойно. Всичко ще се случи според нуждите ви.

Вероника Фетова

Вероника Фетова

Редактор - marica.bg

Вероника Фетфова е завършила „Масови комуникации - Журналистика” в Нов Български Университет - София. От май 2019 г. е част от екипа на „Марица“.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?