Следвайте ни

Тези зодии ще съсипят живота ви, не се омъжвайте за тях

viber icon

Ако не искате да страдате цял живот, тогава е редно да изберете най-добрия възможен съпруг. Според астролозите е добре да се съобразите дори със зодиакалния му знак. Естествено, при всяко правило има изключения, но колко от вас са готови да рискуват с представител на някоя от тези зодии?

Стрелец

Определено това не е най-добрият кандидат за ваш парньор. Този знак е доста непостоянен и има склонност към флиртове с други жени. Звездите не го нареждат сред най-лоялните

Представителите на този знак, скоро след формализиране на връзката, могат а погледнат към противоположния пол. Да, и се женят неохотно. Стрелците са си женкари по природа, те обичат да си угаждат и да живеят според желанията си, мнението на партньора им не е толкова важно за тях, колкото тяхното собствено.

Стрелците може в последния момент да ви кажат, че отиват на приятелско парти и няма да имат дори угризения, че изведнъж хукват на някъде и ви оставят.

Планирането на съвместна почивка с представител на този нак също не е нещо лесно. Може да се откажат няколко часа, преди да трябва да се качите на самолета.

В семейния живот са непредсказуеми. Те мислят първо за себе си, а след това за нуждите на детето ви и вашите. Те първо ще отиват на футбол, а след това ще си поиграят с детето ви например.

 

Скорпион

Това е много темпераметен знак, който обича да плува в комплименти и внимание. Присъствието на други жени около тях е често срещано. Те рядко остават верни на половинките си.

Представителите на този знак имат доста експлозивен нрав, енергично изясняват отношенията си с половинката си за всяка дреболия, която излиза от границите на нормалното, поне според тях.

Скорпионите са придирчиви и забелязват абсолютно всякакви детайли, а после гласно изразяват недоволството си.

Тези зодии са с много остър език и лесно могат да обидят някого. Поне от тях може да разберете винаги какво мислят за вас, без да го маскират с мили думи.

 

Овен

Те определено не покриват стандартите за „съпруг-мечта”. Бракът с тях е труден и меко казано непредвидим. Овните държат всичко да се случва точно по начина, по който те искат и според тях е правилно. Всяко отклонение от това се превръща в скандал.

В брака с тези знаци трябва да забравите за собствените си интереси и да живеете с неговите. Всички покупки и решения в тази връзка, ще бъдат взимани от тях.

Те не са свикнали да правят компромиси с принципите си, дори и в името на любимия си човек. Изборът на облекло, училище и бъдеща професия за детето ви също ще бъде направен от Овните. Наистина ли искате това?

 

Везни

Това са хора, които винаги претеглят всичко и трудно взимат решение, което буквално може да ви побърка. Везните претеглят всички положителни и отрицателни страни за каквото и да е – от покупката на микровълнова, та чак до самото ходене въобще до магазина.

Хората, които искат да имат отношения с тях трябва да имат огромно търпение. Везните могат да се колебаят с месеци и в крайна сметка да не решат нищо. Това се отнася както за живота, така и за отношенията им.

Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени

Везните изключително трудно минават под венчилото. Везните не са кой знае колко грижовни към половинките и децата си. Те са в собствените си мисли, далеч от реалността.

Все пак е редно да отбележим, че са много лоялна зодия

източник: jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (3)

Стрелец

29.06.2019 | 03:43
0 0

По глупава и неграмотна статия не бях чел, абсолютна лъжа.

Деската

27.06.2019 | 13:52
5 1

Марица тъпаци такива. Вие сте далеч от реалността. Болни мозъци

Хахаха

27.06.2019 | 13:07
1 2

По-добре така, а не някой да те пребива от бой, пие, пуше, ходи по чуждо и дава парите си... Този път сте оцелили десятка та на една от зодиите. Пере, чисти, работохолик, не бие, не пуши, не пие и по чуждо не ходи, като един стар робот го ползвам

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?