Следвайте ни

Тези зодии ще бъдат център на внимание през уикенда

Овен-  Днес ще може да се разберете с всеки, така че не пропускайте тази възможност. Някой може да ви напомни за дълговете, които имате, а обещанията трябва да се изпълняват. Добре е да не губите връзка с реалността – затваряте си очите за нещо важно.

Телец - Не правете компромиси със самочувствието си само защото някоя трудност се е появила на пътя ви. Напротив, мотивирайте се да се справите с нея на всяка цена. Може да се опитат да ви използват и да ви оставят в неизвестност, без да ви разкриват всички карти.

Близнаци- Оставете задълженията настрана. Сега имате нужда от чист въздух, витамини и добро настроение. Облечете се топло, удобно и тръгнете на път.

Рак - Денят предполага много приятни преживявания с ваши приятели. Не ги пренебрегвайте заради рутинни задължения, в противен случай ще пропуснете сериозен купон

Лъв -  Не се сърдете на близките си, че искат да ви помогнат, особено ако имате напрегната физиономия. Най-добре сменете фасона и се заловете за нещо, което ще ви достави удоволствие.

Дева - Не се страхувайте от новото, особено ако сте го пожелали. Щом сте направили крачката, редно е да продължите. В противен случай ще разочаровате не само другия, но и себе си.

Везни Тази събота е важно да се опитате да избягвате конфликтите. Вие винаги сте прави, но сега целта е да запазите добрия тон и хармонията в семейството.

Скорпион - Тази събота е много вероятно изостряне на отношенията ви с близките. Постарайте се да си спомните и изпълните това, което се очаква от вас, ако искате да ви отвърнат със същото.

Стрелец - Днес останете верни на убежденията си, но не отхвърляйте възможността, че може да не сте прави. Посветете се на такива дейности като четене, разходки и добра храна. Постарайте се да не давате неизпълними обещания.

Козирог - Ориентирайте се по реакцията на останалите. Така ще ви е по-лесно да бъдете точни в избора на реакция. Очаква ви дълга среща с роднини и много разговори по важни теми.

Водолей - Не се притеснявайте да бъдете в центъра на вниманието. Ако искате мнението ви да бъде чуто и разбрано, ще е добре да бъдете по-смели и да проявите повече самочувствие. Ще бъдете разбрани от много повече хора, отколкото сте си представяли.

Риби - Тази събота не очаквайте прекалено много от себе си и най-добре не си поставяйте никакви задачи. Важно е да се отпуснете, да се доближите до себе си и да помислите добре върху това какво искате.

actualno.com

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?