Следвайте ни

Тези зодии се развеждат най-често

viber icon

Телец Телецът не дава на никого втори шанс. Нещо повече, той често е доста импулсивeн и прекалено емоционален. Телецът се развежда веднага щом научи нещо неприятно за партньора си. Представителите на този знак искат да бъдат начело на всичко и винаги в центъра на Вселената. Като партньори са изключително грижовни и внимателни. Единственият им проблем е, че те поставят доста сериозни изисквания към любимия си човек.

Близнаци Близнаците се държат като деца дори и в брака. Те смятат, че всичко ще се оправи, но рядко правят нещо, за да преодолеят проблемите. Представителите на зодия Близнаци се нуждаят от някой, който да ги контролира. Те не могат да издържат монотонността и рутината. Проблемът в брака с тях не е, че не са искрени, а че решенията им винаги са прибързани.

Везни Везните са несериозни. Често бракът за тях е просто красива церемония, нищо повече. Тези от тях, които го приемат по-сериозно, имат друг проблем. Те искат да са постоянно в центъра на вниманието на партньора си. Ако половинката не им прави комплименти и не ги ревнува, тогава разводът е неизбежен.

Стрелец Стрелците най-често се развеждат по собствена инициатива. Те ценят независимостта повече от всеки друг знак и обичат новите емоции.

Риби Рибите често провокират половинката си да се разведе с тях. Те са ярки личности, но постоянно мислят само за себе си. Представителите на този знак не могат да говорят за чувствата си и да споделят преживяванията си, а това е основното нещо във връзката. Рибите трябва да се научат да се отворят за другите и да им се доверяват. В противен случай всичките им връзки ще са обречени на провал.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?