1939

Тези зодии се променят драстично, щом си пийнат

На тези зодии не им е лесно, когато пият. Те трудно се контролират и алкохолът бързо им повлиява. Започват да се държат по странен начин, правят сцени, издават тайни, създават хаос, наистина се променят. Вижте кои са, според "Pun Villa".


Козирог

Те са сериозни и отговорни зодии, леко дистанцирани и потайни. Не показват често забавната си страна на околните. Затова, те са предпазливи, когато започнат да пият нещо по-тежко. Знаят, че алкохолът не им понася и се превръщат в друг човек, като пийнат, пише teenproblem.net. Но когато достигнат определено количество, напълно забравят за обещанията си, не пзнават граници и продължават да поемат алкохол. Стават истерици, избухват, карат се с всички - нещо нетипично за тях. Тогава забъркват скандали и цари безпорядък.

Лъв

Тези зодии са истински лидери и просто искат да са готини, да са в крак с тенденциите. Ако са на голямо парти, ако приятелите им пият доста, Лъвовете също пият и искат да се забавляват, да са звездите на вечерта. Но когато пийнат прекалено много, започват да флиртуват постоянно, да не познават граници. Много страстни зодии са, ако са в период, в който са тъжни, пък започват да плачат на партито и да говорят за чувствата си, да обясняват проблемите си. Така развалят купона.

Телец

Свободни души са и рядко отказват покана за парти или заведение. Наслаждават се на живота, но често забравят за границите. Хапват и пийват прекалено много, не си знаят мярката. Харесва им да се напиват и да се забавляват, така чувстват, че живеят пълноценно. Но тогава не могат да контролират себе си и друг не може да им помогне. Правят сцени, драматизират, издават тайни и цялото внимание пада върху тях.

Водолей

По принцип, те изглеждат по-срамежливи и често са дистанцирани. Но веднъж щом се напият, Водолеите показват истинската са същност и хората са шокирани. Дори може на купона да стане опасно. Алкохолът показва лошата страна а тези зодии. Те започват да се оплакват, да недоволстват, да обиждат и да плачат за всичко. Държат се детински.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Събирай си се с други джибри

Събирай си се с други джибри

06.10.2022 | 11:01

Не ни хвали алкохолизма.Достатъчно крет’ени има,и трезви,и пиянки..

Отговори
1 0
Гроздан - джибрата

Гроздан - джибрата

06.10.2022 | 06:22

От зодии не разбирам но, съм стигнал до извода че, нищо не сплотява хората така, както пиенето на аванта! А, пък научно съм доказал че, алкохолът помага да свалите стрес, напрежение, сутиен, бикини и... други проблеми.

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?