Следвайте ни

Тези зодии се държат много детински

viber icon

Tова са зодиите, които се държат детински. Те имат проблеми с гнева, цупят се, докато не получат това, което искат, не могат да бъдат зрели и да поемат отговорност за действията си. Вижте кои са те, според "Pink Villa", пише teenproblem.net.

 


Овен

Овните знаят как да получат това, което искат, но го правят по детински начин - крещят, мръщят се, цупят се, карат се, докато другият човек не бъде убеден, и по този начин манипулиран. Те имат големи проблеми с гнева - избухват бързо и сипят обиди. Импулсивни са, не мислят за последствията и често се държат незряло. Мислят първо за себе си.

 

Рак

Тези зодии са с много променливи настроения, темпераменни са и своенравни. Редовно постъпват незряло. Много хора им казват, че се държат детински - често Раците изненадват с неадекватно поведение, избухвания от нищото и сълзи. Лесно се ядосват и обиждат. Не мислят повторно преди да кажат нещо, което наранява. Разстройват се от дреболии и се сърдят като деца.

 

Риби

Рибите са много мили и състрадателни хора, но често си живеят в свой въображаем свят. Те са подвластни на мечтите и фантазиите, въобще не се интересуват от това какво мислят хората за тях и са разсеяни. Забравят за свои основни задължения като възрастни хора, изолират се от реалността, не знаят как да постъпват зряло в определени ситуации.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?