Следвайте ни

Тези зодии са студени като лед

viber icon

Когато са наранени или ядосани, тези зодии могат да станат студени като лед. Спират да проявяват състрадателност, забравят за емоциите и чувствата, спират да се интересуват от проблемите ви. Вижте кои са те.

 


Козирог

Отказват емоциите да ги владеят и съсипват, не искат те да вземат най-доброто от тях. Предпочитат да станат студени, хладни, дистанцирани, вместо да са чувствителни и да показват уязвимостта си. Искат да са успешни и амбициозни, а знаят, че чувствата и емоциите могат да попречат на това. Опитват да поддържат добър имидж. Те са много сериозни, отговорни, работливи, нямат време за сълзи. Смятат, че прекалената сантименталност и загриженост са неща, които са им пречили в миналото. Не искат да бъдат наранени. Практични са, контролират се и си служат с логиката.

 

Водолей

Тези зодии също не си позволяват да са прекалено емоционални. За тях това е знак за слабост и нестабилност. Иска им се и хората около тях да не са толкова чувствителни и уязвими. Водолеите не искат да си пропиляват напразно времето - с анализиране на ситуации, емоционални проблеми, помагане на другите - в случай, че е нещо дребно и решимо. Те не са приятелите, на чието рамо може да поплачете. Дистанцирани са и не споделят много. Рядко проявяват съчувствие, когато сгрешите.

 


Дева

Има моменти, в които Девите наистина вярват, че са най-умният човек в стаята и проявяват високомерие. Те смятат, че никой друг не е толкова интелигентен като тях и не разбира толкова добре нещата. Обичат да учат нови неща, да изтъкват себе си, да показват колко много знаят. Те си служат с логиката, много са сериозни и работливи, обръщат внимание на всеки детайл. Мислят повече за работа, учене, материални неща, не обръщат внимание на това, което им казва сърцето и на чувствата. Затова, често изглеждат студени. Перфекционисти са, не прощават грешки, пишат teenproblem.net.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?