46

Тези зодии са скарани с романтиката, не може да ги промените

Всяка зодия има свои собствени характеристики, а според астролозите датата на раждане влияе върху развитието на връзката им.

Има един знак, от който не трябва да очаквате романтика – страхува се от задължения, бавно се влюбва и като цяло предпочита самотата, пише tialoto.bg.

И така, кой е "най-малко романтичният" от всички зодиакални знаци?
Това е Водолей. Водолеите не са от хората, които влизат сляпо във връзки и дори когато го правят, предпочитат да е без „обвързване“.

Можете да очаквате партньорите на Водолея да го обичат с цялото си сърце, без да са готови да получат нищо в замяна. Те трябва да проявят търпение, тъй като този знак е „наистина бавен, когато става дума за влюбване“.

Не че Водолеите нямат нужда от никого – те просто си мислят, че нямат нужда от никого. Всъщност най-добрият начин да изградите връзка с Водолея е първо да му станете приятел и след това да отидете по-далеч, като развиете тази връзка. Номерът е да ги накараш да се почувстват така, сякаш имат нужда от теб – „и след като го направиш, можеш да се насладиш на цялата им романтика“.

Интроверти по природа, Водолеите обичат да бъдат сами и „минават през живота сами“. Освен това са „консервативни по отношение на своето пространство“, което ги прави не най-лесните партньори в ежедневието.

Стрелецът е друг неромантичен знак. Трудно е обаче да се разбере защо това е така. Докато представителите на този знак са "екстроверти" и "авантюристи", "рядко някой от тях" знае как да си прекарва страхотно сам. Тоест те наистина имат нужда от компания.

Представителите на тази зодия имат страхотно чувство за хумор и са много харизматични, затова се влюбват толкова лесно.

Стрелците могат да бъдат доста „егоцентрични“ и поради това често не се вглеждат достатъчно дълбоко във връзката си, за да я оценят. Необходим е „много специален човек“, за да накара представител на тази зодия да се влюби, но когато чувството се появи, любовта обещава да бъде силна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”