4232

Тези зодии са родени да бъдат звезди

Ако обичате славата и ви харесва да сте в центъра на вниманието, наслаждавайки се на възхищението на другите, вероятно сте представител на някои от зодиакалните знаци, които естествено гравитират към светлината на прожекторите.

В астрологията някои зодии са известни с това, че обичат да са във фокуса на обществеността, независимо дали е на сцената, на парти или на работното място.

Вижте кои са шестте зодиакални знака, които не могат да получат достатъчно търсят светлината от прожекторите:


Овен

Безстрашни и яростно независими, хората от зодия Овен процъфтяват в конкурентна среда, където могат да покажат своите умения и таланти. Управляван от Марс, планетата на действието и агресията, Овенът обича да поема контрола и да бъде център на вниманието. Независимо дали е на спортното игрище, в заседателната зала или на дансинга, Овенът винаги ще бъде този, който води групата.

 

Близнаци

Очарователни, остроумни и безкрайно забавни, Близнаците са животът на купона, където и да отидат. Управлявани от Меркурий, планетата на общуването, Близнаците имат природна дарба да говорят и обичат да участват с другите в оживени разговори. Независимо дали се шегуват, споделят истории или показват най-новите си танцови движения, Близнаците знаят как да контролират светлината на прожекторите и да забавляват всички.

 

Лъв

Дръзки, харизматични и толкова драматични, Лъвовете са върховните търсачи на внимание от зодиака. Управлявани от Слънцето, центърът на нашата слънчева система, Лъвовете блестят най-ярко, когато са пред публика. Независимо дали се представят на сцената, представят своите неща на червения килим или ръководят екип на работа, Лъвовете обичат да им се възхищават и обожават другите.

 

Везни

Грациозни, дипломатични и винаги безупречно облечени, Везните са вродени социални пеперуди, които обичат да бъдат заобиколени от приятели и обожатели. Управлявани от Венера, планетата на любовта и красотата, Везните имат магнетичен чар, който привлича другите към тях като молци към пламък. Независимо дали са домакини на соаре, присъстват на гала или просто провеждат корт в кафене, Везните знаят как да откраднат светлината на прожекторите, без дори да се опитват.

 

Стрелец

Приключенски, оптимистично настроени и винаги готови за добро прекарване, Стрелците са животът на купона, където и да отидат. Управлявани от Юпитер, планетата на експанзията и изобилието, Стрелците имат ненаситна жажда за приключения и нови преживявания. Независимо дали пътуват по света, изследват нови култури или просто споделят последните си приключения в социалните медии, Стрелците обичат да бъдат център на вниманието и да вдъхновяват другите да се присъединят към забавлението.

Козирог
Амбициозни, мотивирани и безмилостно фокусирани, Козирозите са вродени лидери, които не се страхуват да влязат в светлината на прожекторите и да поемат отговорност, пише fakti.bg. Управлявани от Сатурн, планетата на дисциплината и отговорността, Козирозите имат силно чувство за цел и не се страхуват да положат упорита работа, необходима за постигане на целите си. Независимо дали се изкачват по корпоративната стълбица, започват собствен бизнес или ръководят обществена инициатива, Козирозите знаят как да предизвикат уважение и възхищение от хората около тях.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?