4020

Тези зодии са пристрастени към социалните мрежи

В днешно време много хора прекарват голяма част от деня си онлайн. Някои са като залепени към телефоните, пристрастени са към социалните мрежи, непрекъснато пишат с приятели, разглеждат новите постове на познати и звезди, следят всичко ново, всеки лайк и коментар. Профилите им в мрежите са много важни за тях. Ето кои зодии са обсебени от социалните мрежи, според „Times of India“.

Овен

Те обичат да излизат, да се движат, социални и екстровертни са, но не само навън, а и в социалните мрежи. Овните непрекъснато изследват и изпробват нови неща в интернет, общуват с много приятели и дори непознати там, искат да са в час с всичко ново. Това ги кара непрекъснато да скролват, да следят за ъпдейти, да научават веднага всички новини, да говорят постоянно с познатите си. Така неусетно стават пристрастени.

Телец

Тези хора са емпати, състрадателни, чувствителни и понякога леко срамежливи. Харесва им да са в социалните мрежи, защото там по-лесно се свързват и общуват с другите, по-лесно показват своята емоционална и уязвима страна, изразяват себе си по-добре и дават воля на чувствата. Социалните мрежи им помагат да показват своето творчество, да стават по-креативни, да споделят какво мислят и чувстват, да търсят подкрепа от другите.

Близнаци

Близнаците са известни с това, че са много добри комуникатори и обожават да общуват, да разказват истории, да споделят, да чуват за нови преживявания. Те са любознателни и обичат новата информация. Така се пристрастяват към социалните мрежи – там веднага могат да научат всички новини първи, следят какво правят приятелите им, познатите, дори звездите, научават нови неща, любопитната им природа бива задоволена от скролването. Искат да са в час с всяка тенденция, а и в социалните мрежи непрекъснато могат да си общуват с някого и да разбират интересни неща.

Рак

Тези зодии хем са срамежливи, хем искат да бъдат център на внимание. И именно затова социалните мрежи много им помагат. Там те могат да са по-смели, да са по-открити, да изразяват себе си, да покажат повече неща, свързани с живота им, творчеството им, преживяванията им. Те жадуват одобрение от другите и това да трупат харесвания, поздравления и коментари им носи голяма наслада. Редовно постват, за да покажат постиженията си, да печелят внимание, да събират лайкове и да се показват като звезди.

Везни

Те също са много социални зодии и обожават да общуват. Везните ценят новите контакти, връзките, отношенията с другите. Социалните медии им помагат да общуват с приятели, които живеят на други места или с които не могат често да се виждат, това много им допада. Харесва им да се запознават с нови хора, да четат различни мнения, да научават нови неща за живота на познатите си. Везните също често търсят одобрение и искат да са харесвани. Затова обожават да постват, да трупат харесвания и коментари.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?