Следвайте ни

Тези зодии са най-предразположени към магии

Като цяло всеки човек притежава таланта да прави магии, но някои хора са по-склонни към това

viber icon

Ето кои са те:

Скорпион

Това е един от най-надарените знаци на зодиака. Въпреки това Скорпионите не обичат да парадират с тази своя особеност.

Интуицията им е толкова развита, че наистина им дава възможност да предвиждат близкото бъдеще и предварително да  изчислят действията си.

Някои представители на тази зодия са свръхчувствителни и лесно четат емоциите на другите, а други притежават ясновидски способности. 

Скорпионите магове могат да използват нечисти сили в своя полза. Те имат много мощна енергия, която е в състояние да контролира всякакви зли сили.

Скорпионите с лекота се справят с уроки, лоши очи, проклятия и друга негативна енергия. Ако сте под магическата защита на Скорпиона, няма от какво да се страхувате!

Рак

Представителите на този зодиакален знак са надарени с интуиция и умение да усещат емоциите на околните. Те притежават мощна добра аура, която им осигурява почти непрекъсната връзка с пространството.

На представителите на този зодиакален знак им подхожда чистата енергия. Най-често те виждат бъдещето в съня си, а след като се събудят, започват да го дешифрират.  

Добри са в гледането на кафе, на карти, на руни и т.н.

Дева

Склонността към мистицизъм и магии им е заложена по природа. Що се отнася до силата на енергията им, Девите отстъпват на Скорпионите, но за сметка на това овладяват много по-лесно практическите умения в областта на магията.

Те притежават остър ум и упорит характер, което е важно при мистичните ритуали.

Девите са специалисти по хиромантия и гадаят отлично на карти Таро. 

Често използват алтернативните методи на медицината и разбират много добре от растения и камъни. 

Водолей 

Водолеите са толкова предразположени към магията, че с лекота могат да я превърнат в своя професия. Те винаги са привлечени от езотериката, предсказанията и опитите да разгадаят различните варианти за бъдещето.

За разлика от Скорпионите, те предпочитат бялата магия. Те са в състояние да анализират ситуациите логично и перфектно предсказват бъдещето.

Понякога ги наричат хора на бъдещето. И често сънуват пророчески сънища. 

Везни

Те са добри ученици и са в състояние да използват магията, за да помогнат не само на себе си и близките си, но и на други хора. Повече им подхожда чистата енергия, която не е свързана с черната магия.

Всички обреди, свързани с буря, пълнолуние и новолуние, светкавици, изгрев и залез, са по силите им. Везните могат да направят надеждни защитни талисмани със собствените си ръце.

Ако представител на този знак ви даде такъв талисман, придружен с приятни пожелания, бъдете сигурни, че той ще ви донесе късмет, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?