Следвайте ни

Тези зодии привличат богатството

viber icon

Според астролозите петима представители на зодиакалния кръг имат най-големи шансове да спечелят огромно състояние.

Астролозите са посочили пет знака на зодиака, чиито представители - мъжете  - имат най-голям шанс да забогатеят без  да полагат кой знае колко усилия, пише actualno.com. На рождения им ден звездите са били разположени особено добре, което им гарантира, че през целия си живот те ще привличат пари като магнити.

 

Лъв

Лъвовете са признати за най-проспериращите във финансово отношение. Тези мъже са невероятно амбициозни и суетни и затова търсят как да се покажат пред света. Те може да не ходят в офиса с години и накрая да се сдобият повишение. Лъвовете предприемат големи и обещаващи проекти и вроденият им усет им помага да успеят във всяко свое начинание.

 

Дева

Второто място в класацията на бъдещите милионери заема господата Дева. И всичко това благодарение на техния педантизъм в бизнеса и предпазливостта. Тяхната прекомерната скрупульозност понякога ги лишава от шанса да ударят голям джакпот в рисковано начинание, но ако поемат печеливш проект, няма да пропуснат своя бонус.

 

 

Козирог

Козирозите много обичат парите и мечтаят за възможността да не си отказват нищо. Това ги прави целенасочени и трудолюбиви, освен това представителите на този знак имат таланта на бизнесмен. Козирозите също се справят добре със съществуващите спестявания - изгодно да инвестират и да харчат пари разумно. Тези хора определено никога няма да останат без поминък.

 

 
 
 

Близнаци

Близнаците не са така организирани като Козирозите. Ветровита природа, те понякога не могат да се концентрират върху проекта си така, както изисква. Но късметът е благоприятен за мъжете от този знак. Мнозина завиждат на Близнаци и дори не ги харесват за способността им да правят пари буквално изведнъж, без усилия и инвестиции. Този талант е истински подарък на съдбата!

 

Овен

Овенът е в края на класацията на петте най-богати мъже от астрологичния кръг. Тези момчета обожават луксозния начин на живот, щастливи са да „осеят“ пари и не се притесняват за бъдещето, защото знаят как да печелят пари. Овните не се страхуват да правят големи залози и да се впускат в бизнес приключения. Те приемат провала като неизбежна реалност и знаят, че следващия път ще имат късмет.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?