Следвайте ни

Тези зодии нямат никакво чувство за хумор

viber icon
Време е да видим една астрологична класация, която засяга това колко сериозни са зодиите. Дали сте се чудили кои са най-сериозните и умислени представители на зодиака? Е, време е да разберете, пише yourtango.com.
 
 
Козирог

Всеки знак може да бъде забавен, но Козирозите предпочитат да държат сериозно лице, вместо да оставят емоциите си да се покажат на света. Иначе имат изключителен сарказъм и тайминг.

 

 
Водолей 

Водолеите не са към дъното на списъка, защото не са забавни, просто предпочитат да се наслаждават на хумора на другите. Водолеите отначало могат да се затварят за другите, като предпочитат да споделят хумора си само със сплотена група, защото споделянето с непознати ги кара да се чувстват некомфортно. 

 

Рак 
 
Ракът е човекът на сарказма и тъжният хумор. Понякога, обаче, хората го възприемат насериозно. Не забравяйте да се свържете с хората около вас, за да се уверите, че те знаят, че се шегувате и за нула време ще ги заслепите с остроумието си.

 

Познахте ли себе си или ваш близък в списъка по-горе? Сигурни сме, че ще има доста съвпадения. Споделете с нас в коментар. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?