Следвайте ни

Тези зодии носят пороците на целия зодиак

viber icon

Астролозите твърдят, че това са трите най-подли и порочни знака на зодиака, които нямат никакви скрупули в постигането на целите си. Те нямат задръжки да направят каквото е необходимо, за да получат това, което са си наумили, независимо от последствията за отсрещната страна
 
Стрелец 

Споменатите качества са най-малко изразени при представителите на зодиакалния знам Стрелец. На пръв поглед може дори да изглежда, че те са очарователни, весели, общителни и пленителни. Но рано или късно ще се появи тяхната порочна природа. Стрелците са изобретателни в секса, безразсъдни, енергични, но често това води до прекомерно потапяне в чувствени удоволствия, в които такива хора не са в състояние да се ограничат. Изключително трудно е да наречем този знак надежден и истински. 

Овен 

На второ място са необузданите и изразителни Овни. По същество хората, родени под този знак, не са зли или жестоки. Природата им, обаче, се характеризира с конфликтност, импулсивност и до известна степен агресивност. Овенът предпочита да действа инстинктивно, бързо, без колебание и пренебрегване на другите. Често те се оказват в епицентъра на скандал или сбиване, тъй като лесно изпадат в ярост и не знаят как да разрешат мирно спорните ситуации. В семейните отношения Овните могат да станат истински тирани. 

Скорпион  
 
Лидерите в класацията на най-коварните зодии са по право Скорпионите. Тъмните демони властват в душите им, помагайки им да извършват мръсните си дела. Представителите на този астрологичен символ са истински зли гении - те знаят как да манипулират хората, да използват приятели и колеги за свои цели, да потискат и омаловажават другите.

Скорпионите лесно изневеряват, често сменят сексуални партньори и лесно могат да се откажат от своето любящо сърце за ново хоби. Те също са склонни към агресия и жестокост - тези качества трябва да бъдат контролирани, в противен случай не са изключени най-сериозните последици. Не се интересуват особено от последиците от действията си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?