1939
Следвайте ни

Тези зодии не са привлечени от външния вид на другия пол, а от...

viber icon

Добрият външен вид, чувството за хумор и успешната кариера привличат повечето хора, но не всички се интересуват от тези неща. За някои интелигентността е по-важна и от красотата, а астрологията твърди, че това се дължи на зодията.
Вижте списъка със знаци, които оценяват коефициента на интелигентност повече от привлекателността:

Козирог

За Козирога е важно партньорът му да може да води смислени разговори, да бъде упорит и трудолюбив в работата си, да провокира любопитството му. Той не иска просто красива вещ, с която да се хвали пред приятели. Този знак търси подкрепа, разбиране и взаимност на високо ниво.
Ето защо мнозина смятат Козирога за скучен. Но фактите са, че представителите на тази зодия се представят отлично в академичните среди и са изключително амбициозни. Затова се нуждаят от човек, който им подхожда по интелект.
Близнаци

Нищо не впечатлява повече Близнаците от дълбокия интелект. Самите те са изключително интелигентни и са с любопитен ум. Дайте им интелектуална стимулация и могат с часове да разговарят с вас. Най-големи шансове с тях имат остроумните, емоционално интелигентни и духовити партньори, пише struma.bg.
Близнаците оценяват доброто образование и се възхищават на хората с големи постижения. Те се впечатляват от умните и успешни представители на срещуположния пол и се свързват точно с такива в сериозните си отношения.

Дева

Девите са перфекционисти и търсят партньор с впечатляващ интелект и постижения. За тях не са важни наградите и признанието, а това че този човек е инвестирал толкова много в себе си. Самите те също отделят много време за своето усъвършенстване и никога не спират да се информират, развиват и да увеличават своята конкурентоспособност.
Девата се впечатлява от ума на партньора повече от всяка друга зодия. Хората с повърхностни знания и липса на образование просто нямат шанс. Дори парите не могат да ги накарат да направят компромис с разбиранията им.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?