1553

Тези зодии не могат да се справят без пари

Rстината е, че на почти всеки човек му се налага да си прави сметката в някакъв момент от живота. И все пак, има някои зодии, които просто не могат да се приспособят към това да имат по-малко пари, отколкото им се иска.

И така, разберете кои знаци са склонни да се чувстват най-потиснати и несигурни, когато им липсват финансови средства, пише "Тялото"

Овен
Като зодия, която обича да харчи щедро и да прави скъпи покупки при всяка възможност, Овенът наистина се чувства смазан, когато няма пари. За представителите на този огнен знак е особено важно да разполагат с добри доходи. Така че, когато Овенът няма пари, това не само се отразява на настроението му, но и на всички около него, защото той трансформира поведението си в изключително мрачно и негативно.

Безпаричният Овен е стресиран и потиснат, постоянно се оплаква и като цяло не се справя добре с липсата на финанси. Той започва да мисли само за това как може да изкара още пари и целият му живот започва да се върти около тази цел, което понякога е трудно за издържане от близките му.

Телец
Хората и от тази зодия са известни като материалисти и буквално не могат да намерят спокойствие, когато бюджетът им е ограничен. Когато един Телец е в лошо настроение поради празен портфейл, той е склонен да се цупи, да прави хапливи забележки и просто да изглежда постоянно недоволен и озлобен. Личностите от този знак не гледат добре на благотворителните инициативи, особено по техен адрес.

Така че ако им предложите малко пари в заем, само ще развалите още повече настроението им. Те обичат да гледат на себе си като на способен и честен човек, който не се нуждае от никакви подаяния. Ако искате да им помогнете, по-скоро им намерете доходоносна работа (или ги насочете към такава), с която да могат да се издържат сами.

Козирог
Освен Телците, хората от тази земна зодия също обичат да се гордеят с кариерата и постиженията си. Козирогът оценява собствената си стойност според това колко пари изкарва всеки месец. Тъй като неговото самочувствие е дълбоко свързано със съдържанието на банковата му сметка, когато средствата в нея свършат, той е склонен да започне да се чувства несигурен и потиснат.

Обеднелият Козирог започва да се усеща сякаш е недостоен като човек, щом не може да си изкарва прехраната чрез солидни доходи. Хората от този знак се чувстват зле и ако не успяват да спестяват пари всеки месец. Те винаги държат да имат „бели пари за черни дни“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?