71

Тези зодии не могат да контролират емоциите си

Докато има хора, които умело могат да управляват своите мисли и чувства, то има и такива, които просто не могат да контролират урагана от бушуващите у тях емоции. Има много фактори, които оказват влияние върху това, но един значим е астрологията, пише flagman.bg.

Разбира се, че има скептици към това твърдение, но звездите имат нещо общо. Нека видим кои са зодиакалните знаци, които робуват на своите емоции:

Стрелец

Стрелците са силно импулсивни и първосигнални и това може да им донесе както добри, така и лоши неща. В повечето случаи те се ядосват много лесно и в яда си могат да кажат или да направят неща, за които да съжаляват. След това, разбира се, съжаляват, но лошата дума вече е казана и те са наранили хората, които обичат. Скъпи Стрелци, опитайте да броите до 10 преди да направите действие, което е продиктувано от емоция.

Риби

Рибите са отражение на собствените си емоции. Те могат да са свръх щастливи и уверени и в даден момент да бъдат крайно тъжни. Не, това не е биполярно разстройство, те просто са по-чувствителни на определени теми. Истината е, че Рибите могат да бъдат наранени само от хора, които считат за близки, така че много внимавайте как говорите на своите приятели от тази зодия. Може думите ви да бъдат разтълкувани по грешен начин.

Рак

Раците са много прагматични когато са разумни. Това, което съсипва техните усилия да са разумни е комбинацията от неувереност и емоциите им. Когато нещо не се получава те веднага обвиняват себе си и влизат в една спирала, в която постоянно повтарят, че не са достатъчно добри, за да се справят, че не стават и редица подобни неща. В тези моменти до тях трябва да има близки хора, които да им помогнат да видят истината, а именно, че са качествени хора, които просто са направили грешка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?