Следвайте ни

Тези зодии имат нужда от постоянни комплименти

viber icon

Всички знаят, че жените обичат вниманието. Но има три знака на зодиака, които мъжете няма как да спечелят без красиви думи и възхищение.

За да привлече вниманието на една жена, всеки човек трябва да покаже признаци на внимание и по всякакъв начин да покаже, че дамата, която наистина харесва е важна и специална, пише iwoman.bg. В това се включват комплименти, мили жестове и постоянно внимание. Това е особено необходимо, когато става въпрос за красивите представители на тези три зодии:

Водолей

Те обичат изненадите, така че мъжете, които искат да се сближат с тях и да спечелят сърцето им, ще трябва да бъдат креативни, за да направят благоприятно впечатление на тези нежни същества. Идеалният човек в разбирането на жената от зодия Водолей е интелигентен човек с голямо чувство за хумор, способен да разкаже интересни истории и да преодолее дори най-трудните препятствия в живота. Жената от тази зодия има нужда да вижда силата и твърдия характер на мъжа до себе си. Те не харесва мамини синчета. Но разбира се, трябва и да сте романтични.

Да, ако искате да завладеете жена-  Водолей, ще трябва да се научите да комбинирате всички качества на супергерой.

Риби

Те са непоправим мечтатели, чувствени, романтични и много емоционални. И ако в живота такива жени често са несигурни, то  по отношение на любовта те знаят точно какъв тип човек искат да видят до тях. Той трябва да е внимателен, романтичен, да им прави постоянно комплименти, за да се чувстват красиви и специални. В противен случай жената Риби не се чувства добре и търси внимание от други мъже.

Скъпи автомобили и диамантени пръстени- от това Рибите не се нуждаят, а от постоянни комплименти и думи на възхищение.

Лъв

Във взаимоотношенията, както материалната страна, така и емоционалните страни са важни за дамите от зодия Лъв. Те искат до себе си Мъж с главно „М“, каквото и да значи това за тях.

Жените лъвове са готови да се подчинят на мъже, които с думи и на практика им доказват, че дамата е скъпа за тях. Във всеки смисъл на думата. Ако искате да я направите щастлива, постоянно й казвайте, че тя е най-добрата, единствената и уникална, че дори не знаете как да благодарите на съдбата за щастието да бъдете с нея и такива жизненоважни фрази за една Лъвица. Безразличен, безчувствен и стиснат, включително и върху емоции, мъж жената Лъв никога няма да избере!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?