1553
Следвайте ни

Тези три зодии ще ви изневерят! Без да им мигне

viber icon

Има мъже, на които им е слаб ангелът. Някои от тях обичат да изневеряват на половинките си, докато други не са склонни да допуснат подобно нещо. Астролозите са направили класация, включваща 3 зодии, които са най-склонни към изневяра.

Близнаци

Близнаците са сред най-общителните зодии. Те винаги намират обща тема на разговор с човека пред себе си. Енергични са и обичат да се срещат с нови и непознати за тях хора. Именно това ги превръща в обаятелни личности, склонни към изневяра.

Рядко устояват на изкушението, защото обичат да бъдат харесвани. Ако усетят засилено внимание към себе си, не пропускат възможност да флиртуват. Често обаче тази безобидна игра се превръща в сериозна изневяра.

Везни

Везните не понасят да са сами. Ако половинките им са прекалено заети със служебни ангажименти или друго, те веднага ще изместят погледа си. Везните са хора, които се нуждаят от много внимание. Ако не им го дадете, можете да се готвите за изневяра. Няма да се забави прекалено дълго.

Стрелец

Стрелците са много потайни и именно това кара останалите да смятат, че са майстори в изневерите. Нечестността им е сред най-неприятните черти. Тази зодия е обрана в поведението си и трудно можете да разкриете Стрелец, че ви изневерява. Представителите на зодията са много страстни, но и много ревниви. Ако искат да ви върнат за нещо, биха избрали да ви изневерят.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?