Следвайте ни

Тези три зодии ще се разделят с половинката си през февруари

viber icon

Февруари е известен като месеца на любовта, но дори и тогава някои двойки разделят пътищата си. Звездите показват кои 3 зодии ще прекратят любовната си връзка този месец, вижте кои са и стискайте палци да не сте от тях.

Скорпион

От дълго време насам сте престанали да усещате трепети и вълнение. Липсват ви заряд, емоции, тръпка. Колкото и да ги очаквате, те няма да се появят, защото всичко между вас е свършило.

Не се тревожете, че ще нараните половинката си, тъй като тя сама знае, че всичко вече е в миналото. Единственото, което трябва да направите, за да запазите добрите си взаимоотношения, е да проведете разговор, в който да изясните случващото се.

Не бива обаче да унивате, защото след всяка буря се появява дъга. Можете съвсем спокойно да насочите енергията си към вас самите. Подредете си мислите в главата и се отдайте на заслужен релакс. Успешен начин да се избавите от тягостните чувства е като ангажирате времето си със служебни задачи!

Стрелец

Като, че ли всичко до този момент е било като в приказките – луда и шумна любов, но траеща кратко. Чувствате как в един момент се събуждате и емоциите са ви напуснали. Не търсете вина в другия човек, защото това изпитвате самите вие.

Дори да се страхувате, че ще огорчите партньора си, не се колебайте да разкриете промените в чувствата си. Той ще ви разбере, ако сте откровени с него. Това е и правилната формула за запазване на добрите взаимоотношения.

Пригответе се за нова и съдбоносна среща, която ще преобърне живота ви на 360 градуса. Ще се влюбите лудо и по детски. Ще прегърнете човека, с който искате да изживеете остатъка от живота си.

Близнаци

Спрете да правите компромиси в любовта. Понякога човек трябва да постави граници, които да не прекрачва с времето. Ако не се чувствате достатъчно щастливи, пълноценни и удовлетворени от живота си, преминете към раздяла.

Никой не е в правото си да ви съди, защото единствено вие знаете какво чувствате към човека отсреща.

Обичайте се и приемайте с усмивка всяка раздяла. Колкото и болезнена да е тя за вас, рано или късно тъгата отминава и на хоризонта изгрява слънце, пише actualno.com.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай