1553

Тези три дами легнаха на сърцето на Ергенът

Дали "Ергенът" е едно предаване за красив принц, който наистина търси любовта и също е толкова мил и внимателен с дамите в реалния живот, или всичко е въпрос на пари и суета, вероятно можете да си отговорите и сами. Само че, някъде там сред скандалите, захаросаните думи и срещите сред красивите пейзажи на Турция, има и нещо истинско.

Нещо, което трудно може да бъде манипулирано и не може да бъде скрито. А пък и се вижда с просто око... стига да бъдете по-наблюдателни.

Със сигурност поне веднъж сте се запитали: "Абе, той изобщо харесва ли някоя от тези жени?" Всъщност да, пише woman,bg. И въпреки че Виктор усилено се старае да бъде мил с всяка една и да залъгва добре, че изпитва симпатии, истината е, че езикът на тялото говори нещо съвсем различно. Защото жестовете ни показват много повече от думите.

И засега може да се каже, че в първенството за сърцето на секси ергена, определено начело стоят само две-три дами. И може би най-точното го издава езикът на тялото му, когато е в компанията на Благовеста и когато е в компанията на вече отпадналата от надпреварата Зори.

И трябва да признаем - Бонбонова определено успя да разгорещи Виктор, а от срама, който се изписваше на лицето му, когато тя му говореше закачливо и се заиграваше с крака му, става ясно, че несъмнено той е доста, доста привлечен от нея. А погледът му, когато тя понечи да свали бельото си, също е меко казано издайнически.

И може би помните как по време на играта "Не се сърди, влюбено човече" той сякаш умираше от срам, докато Бонбонова го гледаше право в очите и танцуваше предизвикателно? В този момент Виктор просто прикри лицето си с ръка и се изчерви... и не, не беше от високите температури.

От поведението на ергена също разбираме, че той е доста привлечен и от Виктория Капитонова. И макар да не осъществи по-близък физически контакт с нея на срещата им, си пролича, че има привличане. Обърнете внимание, че когато стоят един срещу друг, тялото му е обърнато изцяло към нея. Но тук сякаш той е по-обран, макар и да изпитва симпатии към Виктория, докато тя е по-спокойна и го предразполага в разговора.

Третата дама, която вероятно наистина е омаяла Виктор, е Александра, която също имаше доста гореща среща с нея. И макар тя да не завърши с целувката, всъщност той през цялото време установяваше близък физически контакт. И сякаш се забелязваше, че наистина му е приятно да бъде близо до нея. Нещо, което не се забелязва толкова явно дори и в отношението му към Людмила или Ева, които могат да се похвалят, че са целунати от мачото. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Алито от София

Алито от София

27.03.2022 | 18:13

А аз имам него, да го клатим на задна прашка и някой куркудил да му търка очите, що че боднем три мастичета

Отговори
0 4
Ергена

Ергена

27.03.2022 | 12:23

е г.ей!

Отговори
6 3
Реплика

Реплика

27.03.2022 | 09:11

Пълна простотия. Извратени, вулгарни, грозни, откачени,. Позор!

Отговори
15 1
Вили

Вили

27.03.2022 | 07:39

Цялото това предаване не е шоу а една голяма простотия.Как може да се наливат толкова много пари в нещо толкова вулгарно. Къде е интелигентността къде е.културата?Ех българки до къде стигнахте-да си сваляте гащите пред целия свят и тоя хибостник.да спи с тях.Срам голям.срам.

Отговори
37 6
Пешо

Пешо

26.03.2022 | 23:02

Голяма уста Александрово. Иска ам..ам...целувай ги излагай се още...

Отговори
14 4
Гошо

Гошо

26.03.2022 | 22:59

Аз пък я мисля че Александра е Александър...ха ха. Верно ги целува по устата мн гнусно..

Отговори
20 3
Хана х

Хана х

26.03.2022 | 22:57

Докато плюехме по блага...Александра излезе по голямгнус от блага...за нищо ги целува момичетата и то по устата.. с тая огромна мъжка като кофа с тез Бърни грозни...като ..... т ми прилича ...бърна разбудена...голям вкус има Виктор ..хи хи

Отговори
24 5
Зара

Зара

26.03.2022 | 22:51

Божеее..тоя лудли е ...Александра да харесва...та тя е лисбиика...целува момичетата по устните и то почти с език...мн грозно ...тая Нее добре

Отговори
19 4

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата