Следвайте ни

Тези предмети носят нещастие в дома

viber icon

Всеки предмет в дома излъчва енергия. Някои вещи, мебели или украси притежават обаче отрицателен заряд. Едни от най-опасните аксесоари за интериор са африканските маски. Тези предмети са култови за африканската култура и в тях се влага информация за връзка с духове и задгробни сили.

В интерес на истината не всички маски притежават отрицателна енергия. Има различни видове – на добри духове, на духове-пророци, а също и на зли духове. Затова е много опасно да държим маска, чийто произход не ни е ясен. Още по-лошо е да украсите стената с маска, донесена направо от Африка.

В нея може да е закодирана информация за раздяла, конфликти и дори най-лошото – за смърт. Ако имате африкански маски в дома си и ви сполетят беди, знайте, че причината може и да е в тях. Друг предмет, който носи отрицателна енергия в къщата, е кожата от убито животно. Или препарираните животни или насекоми. Те влошават атмосферата в жилището. Важно е в кухнята да съхранявате само здрава посуда. Чаши със счупени дръжки или чинии с напукани краища моментално трябва да бъдат изхвърлени, колкото и скъпи да са те.

За да има любов и разбирателство в семейството, не дръжте книги с ужаси в спалнята. Всеизвестно е, че човек е най-уязвим, когато спи. Точно тогава съдържанието от книгите облъчва спящия. Затова е най-добре книгите да бъдат сложени в отделна стая, пригодена за библиотека. Картини с морски бури, природни бедствия също не бива да кичите по стените, защото носят конфликти и скандали в дома.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?