Следвайте ни

Тези животни носят късмет и пари в дома ви

viber icon

При избора на домашен любимец, хората искат животно, което да им подхожда по характер и темперамент. Но освен съвместимостта,  не по-малко важна е и енергията на домашния любимец, защото някои животни носят просперитет и късмет в къщата.   

Ако решите да имате домашен любимец, тогава трябва да подходите отговорно към въпроса, особено ако имате малък опит в отглеждането на животни. Опитайте се не само да обърнете внимание кой домашен любимец е подходящ за вас, но и правилно да прецените силните си страни.

Котки

Има много легенди и предания за котките. Въпреки факта, че изглеждат твърде независими и самостоятелни, представителите на котешкото семейство могат да донесат много радост във всеки дом. Ако се докажете като добър собственик и се отнасяте с грижа към вашия домашен любимец, котката определено ще ви се отплати в натура. Седнал в скута ви или до вас, очарователният домашен любимец мърка, което означава, че е благодарен за грижите и в знак на благодарност те привличат късмет и материално благополучие в къщата ви. Основното е да се опитате първоначално да изберете животно с характер, който да ви подхожда.

Гризачи

Има общоприето схващане, че мишката никога не може да живее в къща, където няма пари. И дори да я доведат в такава къща, скоро финансовото положение на нейните жители ще се подобри. Не трябва обаче да възлагате всичките си надежди само на мишки: почти всички гризачи привличат богатство в къщата. Кучета

Куче

Общоприето е, че е трудно да се отглеждат кучета: те обичат да рушат мебели, а също така трябва постоянно да харчите пари за ваксинации и здравословна храна. Разбира се, кучето е едно от най -скъпите животни, но си струва да помислите какво получавате в замяна. Никое друго животно в света не е известно с такава преданост като кучето. Вашият домашен любимец ще ви обожава и постоянно ще ви желае добро. Така че, ако обичате кучета и не се страхувате от трудности, трябва да изберете подходящ лоялен приятел за себе си, който ще донесе успех, късмет и пари в дома ви.

Костенурки

Вероятно сте чували, че костенурките носят късмет и материално благополучие на собствениците си. Вярно е, че понякога правят това толкова бавно, колкото се движат, така че в началото може да не забележите никакви промени. Фактът обаче остава: присъствието на тези домашни любимци във вашия дом не само ще повлияе положително на енергията му, но и ще донесе късмет. Това животно се счита за истински талисман на собственика си, пише struma.bg . Собствениците на костенурки подобряват умствените си способности, което от своя страна има положителен ефект върху решенията, които вземат. Това означава, че скоро късметът и материалното благополучие ще дойдат в дома ви. Към избора на домашен любимец трябва да се подхожда отговорно и да се обмисли всичко предварително. Ако не успеете да осигурите на вашия домашен любимец подходящи грижи, животът ви няма да се подобри: напротив, лошото отношение към него ще се отрази негативно на вашата карма.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?