Следвайте ни

Тези двойки зодии никога няма да са щастливи в любовта

viber icon
Всеки трябва да знае съвместимостта си с представители на различните зодии и не бива да го забравя, дори ако връзката им тепърва започва. Така малко хора знаят, че съществуват „антипрогнози“ за съюзи, съставени от астролози. Те уверяват, че тези зодиакални съюзи ще се превърнат в истински провал и травма за техните представители в личния живот.
 
Рак и Водолей
При тази двойки връзката в началото е романтична и привлекателна, понякога дори твърде много, но скоро чувствата на партньорите един към друг „умират“. Прямо линейността и авторитетът на Водолея често плашат и обиждат Рака. Тези конфликти обикновено са свързани с различията за свободното време у представителите на двете зодии. Раците са домошари. Те не могат да разберат желанието да отидат на шумно парти с приятели вместо съвместна вечер с филм и пуканки.
 
Лъв и Телец
Тази двойка е съсипана от упоритите характери на двамата и невъзможността да се правят отстъпки. Страстта на тези силни знаци бързо отшумява, излагайки на показ всички проблеми. Само искрената любов може да преодолее това, но дори тогава няма да мине, без скандали и чупене на съдове.

Риби и Близнаци

В тази двойка е по-вероятно за Близнаците да са инициатор на раздялата. Те са тези, които са по-склонни да се охладят до твърде меки, мечтателни Риби. Наред с това и двата знака на зодиака изобщо не искат да поемат отговорност и да се обвиняват взаимно.

Овен и Рак

Природа с фини умствени организации. За Рак е характерно да страда под игото на напористия, властен, понякога груб Овен. В началото на връзката последните са привлечени от мистериозността на Раците, но щом се отворят напълно и се доверят на Овена, губят интерес. Връзката завършва с разбитото сърце на Рака.

Скорпион и Лъв

И двете зодии са твърде властни и не могат да споделят лидерството в отношенията помежду си. В такъв съюз ще има твърде много емоции и то не винаги положителни. Избухливият Скорпион бързо губи самообладание, а нетърпеливият Лъв само долива налива масло в огъня на кавгата.
 
Стрелец и Козирог
Представителите на тази двойка имат твърде различни възгледи за живота, за ценностите и отношението към парите. Стрелецът се опитва да избере финансово по-независим партньор, а Козирозите от своя страна приемат твърде леко финансите и житейските трудности.

Водолей и Дева

Това е един от най-опасните съюзи за взаимоотношения. Представителите му не могат да се разберат под един покрив, пише actualno.com. Животът е този, който ще убие чувствата в тази двойка. Девата цени комфорта, реда и уюта, докато Водолеят е напълно неспособен на практичен и отговорен подход към проблемите на съвместния живот.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?