Следвайте ни

Тези 6 зодии ще бъдат най-щастливи през 2020 г.

viber icon

Какво ли ще е влиянието на планетите, какво да очакваме в 2020 г.? 
 
Важно е, да се разбере, че въпреки пълната сила от влиянието на висшето провидение милиардното население на Земята не е разделено на групи късметлии и губещи по дата на раждане. Хороскопът разказва общите тенденции, кой знае как - рискува, останалите живеят по изтъкана пътека. 

Най-щастливите зодии:

2020 г. ще започне под влиянието на Юпитер в Козирог (до декември) и Сатурн в същия земен знак (до март). Именно тези планетарни пасажи определят основните тенденции.

И така изглежда звездите трябва да покровителстват хората, контролирани от стихиите на Земята в продължение на 12 месеца.

6-те най-щастливи зодии през 2020 г. ще са:

Телец

Основната и може би единствената трудност на следващите 12 месеца е вътрешното желание за промяна. Уран изисква глобални житейски реформи, насърчава освобождаване от безполезната собственост. Тези, които ще могат да осъществят своите планове под въздействието на астрологичен импулс, очакват благоприятен период. Юпитер и Сатурн покровителстват късмета в любовта и кариерното развитие. Така, ако искате обещаващи запознанства, важно е да се отървете от копнежа по старата „половинка“. Не се страхувайте от уволнение в нерентабилна и монотонна работа. Защитата на планетите ще даде големи възможности за професионално изпълнение. Нови споразумения, договори, сътрудничество. Всички иновации ще бъдат успешни. Мислете положително! Отворете ума и сърцето си към вятъра на промяната.

Дева
 
Това е вторият знак на елементите на Земята, който също няма да бъде забравен. За хората, родени между 23 август и 23 септември, астролозите обещават фантастични изненади във всички области на живота. Звездните кораби правят специален акцент върху финансовата стабилност на Девата. Не се страхувайте да инвестирате. Тази посока ще бъде отлично развита. Положителните тенденции ще се разширят и в личните отношения. Време е да започнете да живеете заедно с любимия човек и да определите дата за сватбата. Но внимавайте! Красиви и вълнуващи събития ще се случат само ако са представени в положителна перспектива. За известно време забравете за обичайната предвидливост, доверете се на сърцето си.

Скорпион

Идва период на огромен успех и отлични приходи. И най-важното е, че Скорпионите най-накрая ще могат да реализират проекти, над които са работили дълги години. Астролозите настояват да не се страхуват от финансови инвестиции, нови романтични отношения и дори да се преместят в друг град. Благоприятни месеци ще са: юни, юли, октомври, ноември. В други времена Уран в Телец не оставя шанс за размисъл. Противоположната планета изисква бързи решения от Скорпионите, докато бавната заплашва да разруши вътрешния, семеен и професионален баланс.

Стрелец

Тези, които през 2019 г. не са пропуснали транзита на Юпитер през втория астрологичен дом на своя знак, най-накрая ще могат да се насладят на резултатите от работата си. Останалите ще трябва да се потят. Сатурн обаче контролира професионалната сфера, нещата вървят нагоре. 2020 г. за Стрелец е необичайно успешна от финансова гледна точка. Портфейлът ще набъбне, така че да може да се изразходва, без оглед на приоритета на покупките. Дори на свободна практика ще се почувства осезаем приток на клиенти и приходи. Само не забравяйте за благоразумието, оставете настрана някоя и друга стотинка. Подкрепата на звезди не е вечна и парите обикновено изтичат.
 
Козирог

Ето и кой ще е най-щастливият знак на зодията през 2020 година. Обединените усилия на Юпитер, Сатурн и Уран ще осигурят на Козирозите очарователен период от живота. Ерата на устойчивия успех ще дойде. Успехът ще бъде близо повече от една година. Планетите-покровители неуморно хвърлят шансове в най-различни области: запознанства, деца, лесни изпити, печеливши инвестиции, обещаващи работни места. Козирогът е предпочитан, дори от войнствен Марс. Конкретност и упоритост - две важни лични качества ще съпътстват късмета на представителите на Земята през цялото това невероятно време.

Риби

Астролозите не обещават фантастичен успех и пари от дъжд на отделенията на Нептун, но гарантират благоволението на звездите. Особено внимателно планетите следват професионалните успехи на зодия Риби. Тази година е подходяща за идеята и началото на изпълнението на важни проекти, промяната на професионалната дейност. Освен това небесните покровители ще се отдадат на положително решение на правни въпроси, лесно преодоляване на бюрократични пречки и дори късмет в хазарта.

Телец, Дева, Скорпион, Стрелец, Козирог, Риби са 6-те най-щастливи зодиакални знаци през 2020 г. Тези, които не са в списъка, ще трябва да се борят за дела вниманието на Юпитер, Сатурн и Уран.

actualno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?