Следвайте ни

Тези 5 зодии започват нова връзка през август

viber icon

Август месец ще е не само топъл, но и романтичен даващ ново начало в любовния живот на тези зодии:

 

ЛЪВ

От известно време сте в застой, който ще претърпи сериозен обрат този месец. Ще греете по-ярко от всякога и всички ще са привлечени от вас повече от обикновено (колкото и да си мислехме, че е невъзможно), но вие ще имате очи само за един човек. Толкова сте запленени, че може да се каже, че за този специален човек се превръщате от лъвове, в… котета.

 

РАК

За вас това ще е нещо ново и непознато, раци, но то ще ви развълнува толкова много, че ще успеете да превърнете страха от непознатото във вълнение и ще се впуснете с главата напред. Тази лятна игра, може да се превърне в много отправна точка в живота ви.

 

СТРЕЛЕЦ

Този месец ще има пик за вас, който ще преобърне живота ви на 180 градуса. Независимо дали променяте нещо в настоящата си връзка, което ви кара да я чувствате “като от начало” или започвате нова авантюра, всичко това ще има силно и категорично отношение в бъдеще.

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, тази година август сякаш е вашият зодиакален месец. Ще имате толкова късмет и енергия във всичко, че на хората ще им е много трудно да не започнат да ви хвърлят завистливи погледи за лекотата, с която ще ви се случва всичко, сякаш подадено отгоре на тепсия. А в любовта ще сте на пиедестал от съдбата. Ще имате много възможности, до една изпълнени със страст и желание, а тази към която ви насочи сърцето, може да ви обещае дългосрочен план и сигурност в душата. Слушайте сърцето си!

 

СКОРПИОН

За много от вас досега животът в романтичен успех е бил спокоен и се е движил в права линия. Но въпреки че това спокойствие е едно от най-хубавите неща в ежедневието ви, защото ви носи сигурност, започвате да се изнервяте лека полека и искате да промените нещо, тъй като усещате как всичко се превръща в битовизъм. Този август около вас ще се появи човек (или няколко), които ще ви накарат да се замислите дали не заслужавате повече и по-вълнуващи неща от живота и вероятно ще наклонят везните към вземането на категорични решения, пише actualno.comx.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бай Щерьо

Бай Щерьо

31.07.2021 | 18:00

Щом така сте казали - така да бъде. Зарязвам жената и двете деца и хуквам по младо. Все ще излезне връзка.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?