1553

Тези 5 зодии срещат голямата любов през април

Пролетта е време за любов... Особено за представителите на следващите 5 зодиакални знака:

 

Овен

 
Това, което ви позволява най-накрая да удовлетворите нуждите си, е, че най-накрая сте излезли от собствения си път. Това, което ви попречи да изпитате любовта, която искате, бяха вашите предубедени представи за това, което смятате, че е любовта.

Вашият набор от очаквания се е превърнал в списък, който никога не може да бъде изпълнен и едва когато се освободите от очакванията си, вие сте били в състояние да видите от какво всъщност е направен партньорът ви. Вашият човек си заслужава; сега най-накрая можете да ги видите какви са и познайте какво? Те са страхотни. И вие също.

 

Скорпион

Това, което сте искали в любовния си живот, е спонтанност и тъй като партньорът ви не е толкова ориентиран към риска като вас, вие сте започнали да го мислите за безопасен и мил. Не звучи вълнуващо, но този човек си струва да се задържи и вие го знаете.

Това, което ще повиши цената на връзката ви и в крайна сметка ще ви даде това, което наистина искате. Ще видите, че вашите мнения или желания не са единствените, които имат значение. Това ще дойде като голямо откровение за вас; вие не сте сами тук — необходими са двама, за танго. След като видите, че е добре да пуснете контрола, ще откриете, че всичко ще си дойде на мястото.

 

Водолей

 

 
 
Ще имате своето щастие от човека, с когото сте ангажирани, но това, което искате много, е основно материално. Не защото сте човек, който се интересува само от пари, но парите определено ви правят щастливи и това е предварително условие, ако искате да продължите с тази романтика. Е, щастливите новини са тук: вашият човек е на път да похарчи големи пари за вас. Очаквайте зашеметяващ подарък, много скоро.

 

Рак

Начинът, по който вашата любов се разкрива е, защото сте чакали достатъчно дълго и сега се чувствате едновременно уверени и готови. Имате чувството, че влюбеността ви може да реагира много добре и поради това искате да сте сигурни, че всички неща са на мястото си, преди да им кажете колко много искате да бъдете с тях.

Ще бъдете добре приети в това отношение. Слънцето, което работи с Луната, ви дава безопасното пространство, за да уведомите този човек как се чувствате без страх от отхвърляне. Време е да преминем към следващата фаза.

 

Риби

Докато подозирате, че този човек никога няма да стане „истински“ в живота ви, харесвате факта, че сте честни със себе си; показвате, че сте уязвими и по странен начин това ви кара да се чувствате по-жив. Притеснявали сте се да не станете студени, неотзивчиви.

Тази любов променя всичко това и когато сте започнали да признавате, че можете да се влюбите, да почувствате болка и дори отново да почувствате похот, това ви прави някак щастливи. И така, планетите ви разкриват, че сте влюбени. Какво ще се случи по-нататък няма значение, това е факт.

 

Материалът е на "ФАКТИ"

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?