1553

Тези 5 зодии са заплашени да останат стари моми

Позициите на планетите и знаците на зодиака влияят на нашия живот и взаимоотношения. Някой има късмет да срещне сродната си душа и да живее дълго и щастливо с нея, докато друг е самотник по природа и не намира щастие в брака.

Разбира се, сред всички знаци на зодиака има необвързани, тук голяма роля играе позицията на планетите в наталната карта. Освен това концепцията за „стара мома“ като цяло вече избледнява, тъй като в наше време сред жените има много кариеристки и жени без деца, а като цяло брачната възраст се е увеличила значително. Помните ли 90-те? Ако сте над 30 години ви лепват етикета „стара мома“.

Въпреки това има определени позиции на планетите и знаците на Зодиака, които по своите характеристики са по-склонни към самота в напреднала възраст, пише "Тялото".

 

Водолей

На първо място, разбира се, ще бъде свободолюбивият Водолей. Те могат да имат бурни романи в живота си и не се крият от връзките. Но в напреднала възраст предпочитат да са сами и това не ги плаши.


Стрелец
Стрелците са на второ място. Те са много обременени от рутината и живота. Те не могат да седят мирно, трябва да пътуват по света. Затова в напреднала възраст те все още са оптимисти и енергични, но самотни.

Близнаци
Близнаците също са изложени на риск, въпреки че самотата за представителите на този знак е труднопоносима. Те просто се влюбват само веднъж. И ако нещо в този съюз се обърка, на стари години пият „студена вода“.

 

Скорпион
Скорпионите са егоисти. За да не е сам представителят на този знак, той трябва да бъде много обичан. Но с такъв характер, язвителност в речта и пристъпи на ревност, не всеки може да се примири с това.

 

Козирог
Козирозите допълват този списък. Упорити и независими, те трудно проявяват слабост. Ако се научат, ще има щастлива връзка. Ако не, те ще бъдат сами.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?