1553

Тези 5 зодии падат в плен на любовта точно за празника

Идва 14 февруари - Денят на влюбените. Ето кой ще бъде пронизан от стрелата на Купидон точно за празника.

 

Телец
Първата половина на февруари ще бъде специална за вас. Ще видите как любовта, която сте чакали толкова дълго, ще избухне в живота ви. Запознанството с нов потенциален партньор ще бъде много вълнуващо и ще поддържа страхотно настроение през целия месец. По това време сте внимателни към нуждите на вашия обект на симпатия и сте много щедри, така че е невъзможно да ви устоят. Жененият Телец пък ще се наслаждава на хармонията във връзката след споровете и стреса от последните няколко седмици.

 

Рак
Февруари, особено първата му половина, е един от най-романтичните периоди в годината за вас. Ако все още сте необвързани, често ще имате възможност да срещнете някой очарователен човек. Възползвайте се от тази възможност и го поканете на среща. Най-вероятно ще срещнете новия си обект на любов в социална среда. Новата връзка най-вероятно ще бъде стабилна и проблеми като ревност и съмнение в себе си няма да ви притесняват.

 

Скорпион
Този месец все още необвързаните от вас ще имат страхотна възможност да се запознаят с интересен човек. Най-вероятно това ще се случи покрай ваш близък приятел. Но преди да направите нещо, опознайте този човек по-добре. Ако наскоро сте се разделили след дълга връзка, изчакайте известно време, преди да скочите в нова. Ще излизате по-често и ще се срещате с нови хора. Освен това можете да възобновите връзка със стар приятел или бивша любов.

 

Водолей
Личният ви живот ще бъде наситен със събития през първата половина на месеца, тъй като най-накрая ще вземете решение какво искате в областта на личния си живот. Ако не сте доволни от сегашното състояние на нещата, тогава е най-добрият момент да поемете контрол над ситуацията. Чувствайте се свободни да поемете инициативата, подарете валентинки и напишете сладки есемеси на някого, на когото държите.

 

Риби
Романтиката ще излезе на преден план за вас през първите дни на месеца. Настроението ви най-вероятно ще бъде приповдигнато и ще погледнете на живота от нов ъгъл. Тези от вас, които все още са необвързани и търсят подходящия партньор, може да имат късмет в този момент. Тази връзка има добри шансове да оцелее, така че не пестете усилия от ваша страна, за да успеете. Венера и Слънцето ще ви дадат късмет и ще ви помогнат да избегнете проблеми.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Tommy

Tommy

10.02.2023 | 10:50

МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ: Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?