Тези 5 зодии могат да преборят коронавируса

Тези зодии знаят как да се борят, не падат духом, не се паникьосват излишно. Силни са, непукисти, оставят се по течението и понякога точно така побеждават. Това са:

Овен

Успяват, защото работят сами, справят се сами и не разчитат на никого. Те са силни, могъщи, хладнокръвни, импулсивни и смели. Знаят, че никой няма да им помогне, ако сами не си помогнат и се борят сами, без да се страхуват. Не позволяват на някого да им казва какво да правят и как да действат. Нито разчитат на празни обещания. Борят се за себе си, поставят себе си на първо място и защитават първо себе си.

Телец

Те ще оцелеят, тъй като не позволяват емоциите да ги водят и управляват. Премислят нещата, отговорни са и взимат отлични решения. Дори всичко да се разпада и да идва края на света, те знаят как да държат близките до себе си и да не губят хладнокръвие. Налагат си да останат спокойни, не показват, че са разстроени, не се оставят на напрежението. Жилави са и оцеляват.

 

Дева

Тези зодии са познати с това, че имат отлични аналитични умения. Много са организирани, работливи, планират, преценяват всичко, мислят резервни варианти и забелязват детайлите. Така винаги са перфектно подготвени и решават проблемите, които никой друг не успява да реши. Самокритични са, налагат си дисциплина, помагат на околните и са решителни.

Скорпион

Скорпионите са амбицирани, безстрашни, не показват слабостите и чувствата си (колкото и раними да са) и не позволяват на нищо да ги сломи. Знаят как да превърнат всичко в свое оръжие и как да се защитят от най-лошото. Не позволяват на никого да ги опознае истински и да разбере слабите им страни, така няма кой да ги атакува. Не гледат песимистично на края на света, тъй като не харесват този свят и този непукизъм им помага, пише Teenproblem.bg

Водолей

Водолеите ще преживеят апокалипсиса, защото винаги търсят изход от всяка проблемна и заплетена ситуация. Те са бунтари, не се примиряват с нищо, борят се за каузите, в които вярват, помагат на онеправданите и вдъхват кураж, пише факти,бг. Любопитни са, имат нестандартни хрумвания и мислят различно - така успяват да намерят решение, което е успешно и да се защитят. Не се спират пред нищо, когато търсят отговор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?