Следвайте ни

Тези 5 неща носят лош късмет в любовта

viber icon
Трябва да знаете какво да правите и какво не, за да привлечете късмет в любовния си живот, пише actualno.com. Има поверия, че ако правите тези 5 неща, прогонвате късмета си в любовта и може да се разделите с партньора си. Ето кои са те и защо трябва да ги избягвате:
 
1. Да заспивате с гръб един към друг
 
Смята се, че така си обръщате гръб и в любовта. Винаги заспивате лице в лице или поне единият от двама ви да е обърнат с гръб, но никога двамата. Смята се, че така енергията, която си давате отива към друг човек, а не към вашата половинка.
 
2. Да си подарите часовник

Някои суеверия сочат, че влюбените никога не бива да си подаряват часовник – нито като аксесоар, нито стенен часовник за дома. Това било на лош късмет, защото символиката на часовника е, че времето на връзката изтича или ще бъде кратко.

 

3. Да не си говорите цял ден
 
Много двойки избягват да си говорят, когато са скарани. Това обаче може да донесе лош късмет, особено ако изминат 24 часа без да сте си казали и дума. Смята се, че един ден без комуникация значи, че привличате лош късмет и може да ви сполети раздяла, в която изобщо да не си проговорите повече.
 
4. Да лъжете за малки неща

В една двойка никога не бива да има лъжи, дори за най-малкото нещо. Колкото повече лъжи се изричат в една връзка, толкова по-скорошна раздяла очаква влюбените. Лъжата и любовта са несъвместими, така че не си спестявайте истината дори и за малките неща в ежедневието.

 

5. Да сключите брак години след годежа

Колкото повече чакате, толкова повече добрият късмет в любовта изтича във времето. Годежният и сватбеният пръстен са свързани със силна енергия, която трябва да се съедини навреме, преди да е изгубила силата си. Хубаво е бракът да се сключи до година след годежа.
 
6. Да си лягате скарани
 
Едно от нещата, които носят най-лош късмет в любовта е да си лягате скарани. Така проблемът остава във вас и дори да го изговорите на следващата сутрин, лошият късмет не си тръгва напълно.
 
 
7. Да заживеете заедно на нечетна дата

Смята се, че нечетните дати носят лош късмет, когато се правят големи крачки в една връзка като съвместното съжителство. Изберете четна дата, за да сте сигурни, че добрият късмет във вашата връзка си е на мястото.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?