Тези 5 неща в дома ви издават, че сте бедни

Има няколко неща, които издават, че притежателят на имота е беден.

Копия на известни картини на стената

Това крещи, че състоянието ви не е значително. В края на краищата един богат човек може да си позволи поне една оригинална картина или фотография на любимия си художник, Той не би се скъпил именно за това.

Ако човек не инвестира парите си в хубави мебели и леглото му не е качествено, стилно, меко и удобно, то значи той е истински мърляч и няма пари. В крайна сметка доброто легло обещава добро здраве, което е наистина важно за богатите и интелигентни хора.

Стара посуда

Ако държите старата си посуда, подарена ви от баба ви, то това хич не е добър знак. Направо крещи на всичките ви гости, роднини и приятели, че сте скъсали джоба. Модерната посуда в днешно време е признах за стабилно финансово състояние.

Скъпа техника

Много едни хора си мислят, че могат да привлекат погледите и вниманието, като имат в дома си скъпа техника. Най-новият модел плазмен смарт телевизор например, за който всъщност са се обременили с тлъст заем към някоя банка. На фона на него обаче има стари мебели и жилището е за ремонт. Е, няма какво а си кривим душата – всичко лъсва. Джобът на този собственик на жилище е скъсан, но той е решил неразумно да се поглези и да се изфука пред близки и приятели.

Отървете се от тези неща и от мисленето на хората, които нямат стабилно финансово състояние. Внесете уют в апартамента си и гледайте преди всичко да се чувствате комфортно и приятно в него.

Източник jenata.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ббб

ббб

14.07.2019 | 10:06

аз ли не знам да броя до 5 тъпи пловдивски педали....

Отговори
9 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?