Следвайте ни

Тези 4 зодии се славят с коварство в любовта

viber icon

Всички си мечтаем да срещнем половинка, която има добро сърце, да се влюбим и да живеем в хармония и приказка, но за съжаление често се сблъскваме с коварни хора, които нараняват без да се замислят влюбените в тях. Сред представителите на зодиака има такива, от които може да очаквате само коварни номера, така че вижте кои са и внимавайте с тях:
 
ТЕЛЕЦ: Телците играят една роля, в която всеки ще ги види много добри и милички, но всъщност имат съвсем различни намерения. Те се опитват да изглеждат добри и да спечелят доверието на другия човек, но всъщност просто искат другият да хлътне по тях, без значение дали самите те са влюбени.

Телците обичат да са във връзка, макар и да знаят, че тя ще е кратка. Когато си намерят нов човек в живота, дори да не усещат истинска близост, му обещават звездите. В крайна сметка се оказва, че просто им харесва да бъдат харесвани и никога не отказват внимание. Така подвеждат много хора и разбиват много сърца, но изглежда, че не се впечатляват много от това и продължават да се държат така цял живот. 
 
БЛИЗНАЦИ: Близнаците обичат да използват другите в любовта, за да имат нужните забавления и за да може другият човек да им купува мечтаните вещи. Те играят много тънка игра, която малцина могат да хванат. Правят се на изключително влюбени и привързани, но винаги пазят известна дистанция, така че другият човек да е постоянно хлътнал и да е готов на всичко, за да направи Близнаците щастливи.

Представителите на тази зодия рядко се влюбват истински, по-скоро взимат най-доброто от всеки човек и после дим да ги няма! Ако в момента сте във връзка с Близнаци, имайте го предвид и не си давайте сърцето напълно, преди да сте разбрали с кой тип Близнаци си имате работа. 

СКОРПИОН: Скорпионите играят най-мръсно в любовта. Те са създадени, за да обират цялото внимание около тях и това много им харесва. Не им стига да бъдат само с един човек, затова коронният им номер е да излизат с двама души по едно и също време и да не искат истински нито един от тях.

Обичат страстните нощи, тайните срещи, криенето и вълнението покрай това да притежаваш две сърца и двете да са луди по теб. Скорпионите са много опасни в любовта, защото заради множеството разочарования досега, са се научили да не обичат, а просто да се оставят да бъдат обичани. Така никога не могат да бъдат наранени! 

РИБИ: Рибите не са толкова добрички, колкото си мислите. Те са от зодиите, които си падат по чуждите завоевания и това, което те притежават, никога не им е достатъчно интересно. Обичат да се доказват непрекъснато като развалят връзки и карат обвързани хора да се влюбват лудо в тях.

Това им доставя голямо удоволствие и не биха заменили тръпката за нищо друго на света. Винаги действат много бързо, много умело и развалят много връзки. След това не иска да се обвързват с човека, който са „откраднали“, а просто се забавляват малко и преминават към следващия обект. Точно така се държат с хората, сякаш са обекти, а не същества с души. Внимавайте с Рибите и чара им, пише actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?