1939

Тези 4 зодии са кофти приятели, вижте защо

Астролозите разкриха кои зодиакални знаци са склонни да се подиграват и никога да не спестяват нищо дори на най-близките си приятели


Водолей

Водолеите може да не искат да бъдат злобни, но те държат на изключително високи стандарти. Вероятно затова се чувстват длъжни да се сравняват с другите хора или по-точно да омаловажават техните постижения, дори това да са техните най-близки приятели. Тъй като обикновено са брутално честни, Водолеите не се сдържат и често казват направо, че смятат дадено решение на свой приятел за погрешно или лошо. Те са склонни да му се подиграват за изборите в живота, без обаче преди това да са му дали добри съвети.

Дева

Повечето Деви имат самодоволно отношение и са склонни да критикуват другите, смятайки се за по-мъдри и по-способни от тях. Думите на Девата могат да са много жлъчни и обидни, но странното е, че те не смятат, че правят нещо нередно, като изразяват мнението си, нищо че нараняват чувствата на близките си приятели. За разлика от Водолея обаче, Девата поне е склонна да дава съвет преди погрешната стъпка на свой приятел, с надеждата да го разубеди. Ако той обаче не я послуша, тя после ще бъде безмилостно критична.


Овен

Дори когато става дума за приятели, на които държи, Овенът е сприхав и не притежава почти никаква толерантност и чувство за такт. Следователно, ако му се обадите обзети от безпокойство, когато се тревожите какво сте направили погрешно в една връзка или дори по отношение на кариерата си, той ще ви каже направо всичко, което смята, че не е наред с живота ви, като ще вмъкне и леки подигравки. Той няма да изпита никаква милост към вашите чувства, пише Tialoto.bg.

Козирог

Козирозите са доста завистливи, когато видят, че приятелите им се справят по-добре в живота от тях. Следователно в техните комплименти би се усещала известна злоба, тъй като те винаги се стремят да бъдат по-добри от близките си и то във всичко. Бъдете внимателни, когато признавате недостатъците си пред човек от този земен знак, защото може да ви отвърне с присмех и дори със слабо завоалирани обиди.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Анонимен

Анонимен

27.10.2022 | 12:54

Вярно е! Козирог никога не е признател и благодарен.

Отговори
1 1
ГРАД КОЗЛОДУЙЖ

ГРАД КОЗЛОДУЙЖ

27.10.2022 | 05:44

ХОРАТА са РАЗЛИЧНИ

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?