1553

Тези 4 зодии са готови да жертват приятелството в името на любовта

Дали да жертваш приятелството си с даден човек в името на любовта си е класическа дилема. Ако с този човек първо сте изградили приятелски отношения, но постепенно сте усетили, че сте развили по-дълбоки чувства към него, вероятно не сте сигурни дали трябва да му казвате, че го обичате по различен начин, пише "Тялото".

А ето и кои са тези четири зодии, които биха жертвали приятелството в името на любовта:

Овен
Независимо дали се притесняват или не за състоянието на приятелството си с даден човек, Овните са толкова импулсивни, че няма да успеят да се прикрият, ако са започнали да изпитват романтични чувства към същия човек. Те няма и да се замислят дали е добра идея или не да си признават тези чувства. Те са от типа „знам какво искам и не се страхувам да го получа“. Овните са храбри и инициативни. Те ще предприемат ход "към нещо повече", ако са развили по-дълбоки чувства към свой приятел. Разбира се, понякога тази тяхна откровеност може да има обратен ефект и да им донесе проблеми, но пък те са убедени, че рискът винаги си заслужава, когато става въпрос за любов. и

Близнаци
Близнаците не се влюбват често в приятелите си, но когато го направят, наистина изпиват голям копнеж и няма какво да ги спре. Те ще изповядат чувствата си, като ще настояват пред този човек, че не искат да развалят приятелството си с него, в случай, че той не ги обича по същия начин. И Близнаците наистина ще са готови да се придържат към този план. Проблемът е, че ще е достатъчна една по-дива нощ, съчетана с малко повече алкохол и хаотичната им природа ще вземе връх, тоест има риск те да се нахвърлят върху този свой приятел, към когото изпитват романтични чувства. На другата сутрин на техния приятел може да му е неловко (ако не изпитва тези чувства), но Близнаците ще се държат така, сякаш нищо особено не се е случило. Дори може да се правят, че не помнят какво точно се е случило!

Везни
Везните са от типа хора, които биха казали, че никога не биха развалили едно свое приятелството в името на любовта, но това не е така. Те наистина са верни приятели, но техните любовни истории много често започват именно като приятелства. Ако се замислите, ще видите, че най-често романтичните партньори на Везните някога са били техни приятели, близки колеги или добри познати. Статистиката по този въпрос е зашеметяваща. Другото по-интересно е, че обикновено приятелите на Везните са онези, които са направили първата крачка към любовната връзка, а причината е силните харизма и очарование на човека Везни, които са ги привлекли.

Стрелец
Подобно на Овена, Стрелецът притежава огнената енергия, която го кара да се чувства непобедим. Ако се влюби в свой приятел, Стрелецът няма да мисли за това какво ще се случи, ако този човек не изпитва реципрочни чувства към него. Той просто ще е напълно уверен, че няма начин помежду им да не избухне искрата на любовта.

Стрелецът е вечният оптимист на зодиака и винаги вярва, че събитията ще се развият по най-добрия сценарий. Той е уверен в себе си си, а и честно казано не се притеснява твърде много, че може да се случи нещо лошо, ако признае романтичните си чувства на своя приятел. Стрелецът смята, че ако предприемането на подобна крачка към приятел унищожи въпросното приятелство (в случай, че то не прерасне в любов), в крайна сметка това не е било ценно приятелство.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?