1939
Следвайте ни

Тези 3 зодии ще са на гребена на вълната до края на 2021

viber icon

Астролозите вече чертаят прогнози за следващата година, но в последните 2 месеца от настоящата, няколко зодии ще бъдат на гребена на вълната. Вижте кои ще са щастливците:

Близнаци
Близнаците най-накрая ще се решат да се впуснат в сериозна връзка. Много е вероятно до края на тази година да има много по-малко самотни Близнаци, тъй като те ще започват да се женят масово. Астролозите казват, че браковете, сключени тази зима, ще бъдат щастливи и дълги. Като нищо и някоя двойка, в която има Близнаци, скоро да се радва и на новината за рожба.

Лъв
Вълнуваща история очаква представителите на зодия Лъв до края на годината. Звездите препоръчват да прекъснете връзка, която само ви натоварва и не ви носи нищо положително.

След като се освободите от миналото, в живота ви ще се появят нови и красиви неща. Задава се и нова романтична връзка, която ще бъде много щастлива и ще можете да намерите всичко, за което сте мечтали толкова дълго.

Стрелец
Тази зима много ще зависи от вашите желания. Ако искате сериозна връзка, можете да я получите. Астролозите предупреждава, че в живота ви може да се появи човек, който коренно ще го промени. Заради него ще бъдете готови да разменяте свободата си за семейството си, пише jenata.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?