71

Тези 3 зодии могат да се съберат с бившите си

На 2 юли Нептун, планетата на мечтите и илюзиите, започва своето ретроградно движение, което ще продължи до 7 декември. Това е време, когато всеки знак от зодиака може да съживи желания, които са останали встрани или са потиснати в миналото.

За три зодии този период ще има особено значение по отношение на любовния им живот. Личностите от тези знаци могат да използват тази енергия, за да вдъхнат живот на връзки, разпаднали се по една или друга причина.

Разбира се, не всеки наш бивш партньор заслужава повторно приемане в живота ни. Все пак е хубаво да знаете, че опцията е налице точно това лято. Използвайте разумно магията на ретроградния Нептун. Не всеки получава втори шанс за любов!

А ето и кои три астрологични знака ще се възползват най-много от този период:

Лъв
Сексуалните искри между вас и ваше бивше гадже ще пламнат отново този юли. Това вълнение идва благодарение на движението на Нептун назад през вашия 8-и дом на интимността. Да останете извън прегръдките един на друг ще бъде практически невъзможно, пише tialoto.bg. Привличането между вас ще бъде твърде силно. Не се изненадвайте, ако сте преследвани от ярки сънища за този човек от миналото ви, преди той самият да се появи отново в живота ви.

Дева
Да се ожени повторно за своя екссъпруг е голяма възможност за Девата през идните месеци. Такива събирания често се случват, когато симбиотичният Нептун тръгне ретрограден в 7-ия дом на зодиака, който отговаря за отдадените партньорства. За външни хора може да изглежда, че съживявате древна история от своя любовен живот. Нищо не може да бъде по-далеч от истината. Това е просто продължение на една приказка, която е обречена на щастлив край, но по някаква причина първия път се е стигнало до задънена улица.

Скорпион
Идеалистичният Нептун ще има ретроградно движение през вашия 5-и дом на романтиката и това ще е от 2 юли до 7 декември. Разпалването на стар пламък, вероятно още от гимназията, е голяма възможност за вас точно сега. В много отношения се чувствате така, сякаш двамата сте били създадени един за друг, но нещо се е изпречило на пътя ви тогава. Сега отново ще си припомните съдбовния елемент в този свой роман и няма да може да му устоите. Нищо чудно, че няма да можете да стоите извън орбитата на другия човек!

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?