Следвайте ни

ТЕСТ Първото, което видите, разкрива тревогите ви

viber icon

Понякога сами не можем да определим какво ни носи тревожност, или отказваме да признаем страховете си, дори пред себе си, затова можем да се обърнем към този лесен тест за самоанализ, пише profit.bg.

Какво те тревожи в момента? Отговор на този въпрос ще намерите, след като погледнете тази илюстрация.

Какво е първото нещо, което видяхте?

То разкрива причината за тревогите ви и най-доброто решение за тях.

А ето ги и отговорите:

1. Мъжът с куфара

Основната причина за стреса в живота ви е любовната ви връзка. Усещате, че двамата сте се отдалечи един от друг и нямате представа накъде вървят нещата. Най-доброто решение е да поговорите с половинката си за това, което ви тревожи.

Комуникацията често е ключът към разрешаването на всички лични проблеми.

2. Часовниците

В момента се борите с тежките отговорности, които сте избягвали от известно време. Вие се грижите за всичко и за всички, но не и за себе си. Семейството и приятелите ви ви мислят за много силни и отговорни, но вие се чувствате на ръба и нямате енергия да се занимавате със себе си.

Няма нищо лошо в това понякога да си малко егоист и да поставиш себе си на първо място. Вземете си почивка!

3. Очите

Най-големите ви притеснения в момента са свързани със здравето ви или със здравето на някой близък човек. Лекото притеснение е нормално и то ни стимулира да живеем по-здравословно, но ако притеснението се превърне в силна тревожност и страх, това може да породи други проблеми.

Хранете се възможно най-здравословно, спортувайте по-често и не се тревожете за неща, които не зависят от вас.

4. Пеперудите

Притеснявате се за работата и финансите си. Чудите се дали напредвате професионално, дали това е оптималната заплата, която можете да получавате, да не говорим, че отговорностите ви постоянно се увеличават и трябва да научавате нови и нови неща.

Ако смятате, че сте недооценени на работното си място, опитайте се да повишите квалификацията си и да си потърсите нова работа.

5. Луната

Чувствате се изгубени и самотни. В днешно време общуваме най-вече дистанционно – чрез съобщения, имейли, споделени снимки. На вас обаче ви липсва истинската комуникация. Време е да се обадите на приятелите си и да си организирате няколко срещи.

6. Дърветата / зеленината

Мъчи ви самота, но не знаете как да говорите за чувствата си и си мислите, че никой няма да ви възприеме сериозно. Недейте да потискате емоциите си и се доверете на приятелите и семейството си – ако нещо ви тревожи, значи е достатъчно важно, за да бъде споделено.

Проблемът е, че винаги сте били много независими и сте свикнали да се справяте с всичко сами, но понякога трябва да се отпуснете и да се научите да споделяте. Ако никога не разкривате истинските си емоции, приятелите ви няма как да знаят, че имате нужда от тяхната помощ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай