2374

ТЕСТ: Каква си в леглото - порядъчна дама или смела изследователка

Сексът е неделима част от нашия живот. Обичаме да мислим за него, обичаме да говорим (и пишем) за него, обичаме да го правим... 

Искаме да ти разкрием шестте основни секс типа, които психолозите разграничават, а това бързо, просто и забавно гадание по картинки ще ти помогне да разбереш по-добре самата себе си, според Edna, като по този начин ще помогнеш и на твоя интимен партньор да ти достави още по-голямо удоволствие.

Разгледай добре този колаж и избери мястото, където би прекарала нощта с най-голямо удоволствие:

спалня тест легло

А сега виж кой сексуален профил съответства на номера на картинката, която си посочила:

1. Готова на всичко за любимия

Ти обичаш да доставяш удоволствие и се възбуждаш само при мисълта за одобрителната усмивка на твоя господин, когато за пореден път поемаш инициативата. Това е прекрасно, но не забравяй, че твоето тяло също заслужава внимание. Може би все още не се чувстваш достатъчно комофртно с идеята да помолиш да "ти върне оралната услуга", но вече е крайно време да се престрашиш. Определено го заслужаваш.

2. Сексът като отдушник

За теб сексът е начин да освободиш напрежението, да изгориш калории и да се приготвиш за хубав сън. Графикът ти е запълнен, имаш толкова много неща, за които да мислиш, а оргазмът е перфектното натурално успокоително. Звучи логично, нали? Само че не забравяй, че за секс за нужни двама - понякога си толкова концентрирана върху твоите мисли и усещания, че забравяш да обърнеш внимание на партньора си. Разкрий емоционалната си страна и се концентрирай повече върху интимността, а не само върху физическото удоволствие.

3. Секс като на кино

Ти, мила, не просто правиш секс, ти правиш любов. Освен първичното физическо привличане, отдавна си наясно, че като жена имаш нужда и заслужаваш много повече. Дотук сме съгласни с всичко, но внимавай с високите очаквания - не всяко ново запознанство има потенциал да прерасне в приказен романс и не всяко интимно преживяване трябва да е като от американски еротичен роман. Остани вярна на себе си и мечтите си, но не забравяй от време на време да правиш крачка на назад и да си сверяваш вътрешния компас с реалността.

4. Госпожица Порядъчна

Първо, трябва да си в настроение. Второ, лампата трябва да е изгасена. Трето, предварително си проверила дали имаш лош дъх или някое косъмче, което се е скрило от епилатора. Проверката е успешна, продължаваме по план. Не прекаляваш ли обаче с контрола над ситуацията?

Ако думите "секс", "пенис" и "оргазъм" те карат да се чувстваш неудбно, ако се самообвиняваш, че не можеш да задоволиш партньора си, ако си твърде самокритична, трябва сериозно да поработиш върху нарушената хармония в твоя вътрешен свят. Вместо да браниш със зъби и нокти предразсъдъците си, започни да използваш зъби и нокти между чаршафите и не се страхувай да се нацапаш (и в пряк, и в преносен смисъл).

5. Секс приключение

Ти си смела дама и обичаш да изследваш нови места (както нови туристически дестинации, така и нови точки на удоволствие по тялото ти). Помни, че не всичко трябва да бъде перфектно. Понякога може и да не се представиш по най-добрия начин или очакванията ти може и да се разминат с реалността. Понякога няма да успееш да застанеш в правилната поза от първия път, тялото ти ще издаде странен звук или няма да одобри нещо, което си убедена, че трябва да опиташ.

Сексът не трябва да е винаги вълнуващ и различен - понякога това, от което имаш нужда, не е разнообразие и адраналин, а сигурност, доверие и баланс. 

6. Сексът не е това, което беше

За теб интимността е докосване до божественото, нещо, което ни изпълва със смисъл и ни кара да се чувстваме така, сякаш няма невъзможни неща. Тъкмо затова не обичаш да си губиш времето с неправилните хора, които не знаят какво искат и не те карат да се чувстваш достатъчно желана и обичана. Сърцето ти и тялото си за предназначени само за онези, с които наистина можеш да се свържеш и да почувстваш близки на дълбоко духовно ниво. И все пак, бъди наясно, че не всеки споделя тази дефиниция на секса и може да те разочарова. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?