Следвайте ни

ТЕСТ Избери си карта и виж какво те очаква в любовта

viber icon

Вярвате ли в късмета? Днес ще ви накараме да повярвате и да видите какво ви е подготвила любовта с тези карти, пише аctualno.com.

Изберете си една от картите и вижте какъв късмет ви се пада в любовта:

(A) Асо купа: Вашият късмет в любовта е направо невероятен! Съвсем скоро ще се запознаете с човек, който ще преобърне представите ви за любовта. Ще ви обсипе с внимание, подаръци и обещание за най-хубавата връзка, която сте имали досега. Не ви се вярва ли? Изчакайте средата на месец февруари и ще видите, че всичко се случва точно, когато му дойде времето. А на вас ви е време за нещо ново и вълнуващо, което ще ви даде щастието, което заслужавате истински.

(K) Поп купа: Късметът ви в любовта е свързан със стара любов, която най-вероятно е премислила какво е имала до себе си и какво е загубила във ваше лице. Ще се разкае искрено и ще поиска втори шанс. Дали сърцето ви е готово да обича отново същия човек? Може би да, а може би не... какво ще кажете, ако човекът обаче е толкова променен, че сърцето ви го обикне отново и то много по-силно отпреди?

(Q) Дама купа: Дама купа носи късмет само на онези, които са сами в любовта. Тя вещае много скорошна нова връзка и тръпка, която ще ви подкоси краката. Заслужавате нещо истинско и ново, което ще ви накара да копнеете за нови преживявания, за повече време с любимия човек и всичко това е на път да се осъществи и то съвсем скоро. Не си мислете, че любовта ви е забравила, тя просто чака правилния момент, за да се появи и да огрее живота ви отново!

(J) Вале купа: Очаква ви много неочаквана промяна във връзката, нещо много значимо и голямо, което ще ви направи десет пъти по-щастливи. За много от вас това ще е новината, че ще стават родители, а за други, които са на по-начален етап от връзката си, е че ще се сгодят и ще вдигнат голяма сватба в края на 2021-ва година! Каквото и да ви се падне, животът е пълен с изненади и трябва да приемете подаръка, който съдбата ви е подготвила. Не е ли страхотно, че ви предстои един изцяло нов и вълнуващ период?

(10) 10-ка купа: Вашият късмет в любовта е свързан с нещо вълнуващо и ново – за хората без връзка, очаква ги невероятен флирт и много страстна кратка връзка, която ще им даде огромна доза самочувствие. За хората във връзка – ще получите много голям подарък, за който отдавна мечтаете и признание от любимия човек, което винаги сте искали да чуете. Всичко ще се нареди, ако сега ви се струва невъзможно. Имайте търпение, късметът в любовта идва на ваша страна!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай