3906

Теодора Духовникова: Най-голямата ми трансформация е - да не се страхувам да съм женствена ВИДЕО

Теодора Духовникова призна, че е от тези, които не са си опънали бръчките и се радва, че не се е променила с времето. И е факт - 46-годишната актриса приковава погледите така, както го е правила и като прохождаща актриса преди години.

"Успокоих се в някакъв хубав смисъл на думата. През шамарите на живота ставаш по-малко тревожен и си пестиш силите. Започнах повече да се харесвам и да си вярвам. Осъзнах, че аз съм тази актриса и вече правя неща в професията, които преди бих се страхувала да правя. Не се срамувам от себе си, че съм актриса.

Най-голямата промяна при мен бе да спра да се страхувам да бъда женствена. Чувствала съм се дискомфортно, когато са ме карали да се притеснявам от женствеността си. Чувствам, че започвам да дишам в тази професия. Казвам си, че съм актриса, която понякога е по-добра, друг път не толкова добра", сподели Духовникова пред Мон Дьо.

"През последните години направих едни не леки роли – т.нар. "роли локомотив". Това са роли, които изтеглят цялата пиеса и всичките актьори – партньори. Усетих, че мога да бъда локомотив  и това ми даде самочувствие. Не ме интересува каква е самата роля и жанра на пиесата. Достигнала съм до етап, в които ми е интересно с кои хора ще бъде през следващите 2-3 месеца от живота си.

Чувствам се изхабена от глупости, нямам време за тях и внимавам с кои хора си споделям времето. Не е важно и дали е провал. Имам право и на провал. Много искам да изиграя Ана Каренина. Това за мен е особена, болезнена женственост, която може да променя божествения компютър. Тя не е паметник или нереална героиня, а е много уязвима и крехка в тази си своя сила.

Предлагали са ми да я изиграя, но не се случи. Беше за друг театър и се разминахме. В наши дни на Ана би и било по-лесно. Не мисля, че би се хвърлила под влака", оценява таланта си и ролите, които поема актрисата.

Теодора признава, че е влюбена в мъжкия пол, но повече харесва жените, тъй като мисли, че те са по-сложните създания и по-голямата гордост на Бога. Според нея жената е музата, дивата и вдъхновява Твореца.

А дали би се разделила с някоя своя илюзия? Тя отговаря така:

"Започвам да приемам някакви неща. Приемам страха от смъртта и се усещам като частица от един по-голям свят, в който моето его или тропане с краче нямат значение. Инфантилността ми мина през годините и в момента мисля, че съм станала по-добра актриса и съм по-приятна за живеене. Дори децата ми казаха, че съм се успокоила като майка и не изисквам от тях някакви неща. Драматичната актриса не ме е напуснала, а drama queen ме напусна."

Мъжът й споделя, че много му харесва, че Теодора Духовникова се държи като известна, но само по интервюта. Опитва се съзнателно да премахва страховете си на отхвърляне, болест, смърт, остаряване, изоставяне. Страхът е нещото, което според нея много пречи и моментите, в които е играла лошо, се дължи на страха, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Като

Като

26.03.2024 | 08:25

я гледам, ме обхващат страх и ужас. Нищо женствено няма.

Отговори
2 0
Каква  пък

Каква пък

26.03.2024 | 06:53

Е тази ??; .и каква духовна фамилия има значи може да духа .

Отговори
3 0
omon

omon

25.03.2024 | 21:52

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст!* Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- http://gg.gg/xlman

Отговори
0 1
Затова пък

Затова пък

25.03.2024 | 20:22

Ние се страхуваме от твоята “женственост”. Може би си и още девствена?

Отговори
4 0
Рони

Рони

25.03.2024 | 20:13

заблудено същество : >)))))

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?