Следвайте ни

Телецът се среща със съдбата, Везните с нечакана радост от май

viber icon

Овен

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Овните. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Овните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Бъдете борбени.

Щастливи числа: 27,15,36,21,31,3

Телец

Денят ще Ви обещава големи промени в живота. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Денят ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Пазете се от силни емоции, за да не Ви попречат на работата. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Бъдете борбени.

Щастливи числа: 9,37,30,11,35,26

Близнаци

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Щастливи числа: 23,18,22,34,10,43

Рак

В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Работата и утре е свързана с много хора и различни положения, с които ще трябва да се справяте.Това обаче ще Ви наведе на ценни идеи, от които е възможно да се възползвате за в бъдеще. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Денят ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Щастливи числа: 21,40,37,24,38,25

Лъв

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Денят ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Близките също желаят да им отделите от времето си. Денят ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Щастливи числа: 5,0,11,21,22,20

Дева

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Завършете започнатата работа. Понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Утре просто е такъв ден.

Щастливи числа: 29,45,1,14,0,20

Везни

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Във връзка с работата по нов проект ще Ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Щастливи числа: 13,12,0,21,1,27

Скорпион

Понеделник ще е благоприятен ден за Скорпионите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Денят ще е неблагоприятен и за общуване. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Денят не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете деликатни, но твърди.

Щастливи числа: 2,28,0,41,35,32

Стрелец

Денят бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Част от плановете Ви едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Понеделник със сигурност ще бъде доста успешен.

Щастливи числа: 37,14,43,19,6,27

Козирог

Бъдете отговорни към своите постъпки. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Проведете консултации.

Щастливи числа: 31,44,25,35,45,36

Водолей

Понеделник ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Денят ще позволява да уговорите нови сделки. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Понеделник е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Денят ще е неблагоприятен и за общуване. Бъдете оптимисти.

Щастливи числа: 33,29,43,35,17,10

Риби

В понеделник за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. От неочаквано място може да получите пари. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Щастливи числа: 0,30,46,27,19,1

 

chernomore.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?